Nem Adom Fel Kázsmárk Egyesület


Hátrányos helyzetű fiatalok felzárkóztatása, tehetséggondozás, egészséges életmód ösztönzése, roma hagyományok ápolása, kulturális, szabadidős, sport, hobbi, szociális tevékenység, családsegítés, gyermektáborok szervezése, művészi tevékenység, munkahelyteremtés, vidékfejlesztés.

Adószám:
18299645-1-05


  • Szervezet
  • Futó adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Nem Adom Fel Kázsmárk Egyesület

Szervezet adószáma:
18299645-1-05

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
54600126-10009842-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36-20-507-76-65

A szervezet címe:
3831 Kázsmárk, Fő út 62

Tevékenységi kör:
Családi problémák kezelése

Tevékenység leírása:
Megnyertük a kázsmárki kulturális nap szervezését és ennek a megszervezésén dolgozunk jelenleg. Továbbá egyesületünk pályázaton megnyerte a mikrobuszt, amit ezidáig a munkanélküli családok megsegítésére használtunk.Az egyesület sikerrel zárta a településen megvalósuló TAMOP tanodaprogramot az elmúlt évben. Ezen túlmenően létrehoztuk az “Atív Anyák Hangja” csoportot a kàzsmárki roma asszonyok részvételével, melynek tevékenysége képpen 2 újság valamint egy receptfüzet is kiadásra került.

Mire gyűjt:

Egyesületünk egy hátrányos helyzetű Borsodi kistelepülésen működik. Felhívásunkkal a képen látható busz szervizelésére és megjavítására gyűjtünk. Fontos ez számunkra, mert a busz ezidáig sorsdöntő segítséget nyújtott abban, hogy segítséget tudjunk nyújtani a településünkön élő betegeknek és a munkanélkülieknek. Ezidáig ezzel a busszal oldottuk meg azt, hogy a hátrányos helyzetű családok utazni tudjanak, a gyerekek el tudjanak jutni orvoshoz, és gyógyszerhez jussanak, valamint a munkanélküli családok a járási hivatalba és a munkaügyi központba bejussanak. Ha sikerülne összegyűjtenünk a busz megjavításához szükséges összeget, akkor tovább tudnánk segíteni a településünkön és a környékben élő családok életét.

Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

A Kázsmárki tanodás gyermekekért

Nem Adom Fel Kázsmárk Egyesület

Segíts nekünk, hogy karácsonykor minél több gyermeknek adhassunk ajándékot Kázsmárkon!

49% 124.000 Ft összegyűlt
250.000 Ft-ból
még 32 nap
Érdekel Támogatom

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.