Napsugár Lovas Iskola és Sportegyesület

Élj, hogy lovagolhass, lovagolj hogy élhess!

• a lovas versenyzés, lovas sport szervezése, koordinálása, segítése • a lovas sport segítésével Magyaralmás és a kistérség életminőségének javítása, de emellett tevékenységét országosan végezheti. • a lovas hagyományok felkutatása, a tradíciók megőrzése és megtartása, hobbilovasok felkarolása, munkájuk segítése • a lovassport fellendítése, lovasversenyek és lovas események szervezése • a lovas oktatás, versenyre való felkészítés, versenyeztetés kiemelten az ifjúsági korosztályra, • a lovaglás népszerűsítése, bemutatók, nyílt napok szervezése • a sportegyesülettel kapcsolatban lévő oktatási, nevelési intézmények tanulói, a hátrányos helyzetű fiatalok részére a lovaglás lehetőségeinek megteremtése, a lakosság szabadidő sportjának segítése • tanintézmények, tanulók, fiatalok lovas-képzésének indítása, szervezése, tartása • középiskolás diákok közösségi szolgálatának teljesítéséhez a feltételek, eszközök biztosítása az egyesület tevékenységi területén

Adószám:
18901140-1-07

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Napsugár Lovas Iskola és Sportegyesület

Szervezet rövid neve:
Napsugár LSE

Szervezet adószáma:
18901140-1-07

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11736006-21456592-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 704265545

A szervezet címe:
8071 Magyaralmás, Páskom út 1. (1025 hrsz.)

Tevékenységi kör:
Sport

Tevékenység leírása:

Fejér megyében Magyaralmáson 2017-ben alapítottuk lovas egyesületünket. A lovas oktatás, képzés székhelyünkön folyik. Lovasaink a Magyar Lovas Szövetség által szervezett megyei és regionális versenyeken számos dobogós helyet szereztek az évek során. A 2020-ban kialakult pandémia miatti korlátozások a közösségi tevékenységet erősen fékezték. Ahogy a helyzet javul, szeretnénk tovább fejleszteni egyesületünket céljaink teljesítése érdekében. Egyesületünk sikeres eszközbeszerzési pályázatokon használt traktort és tehergépjárművet tudott beszerezni. A sporttevékenység fenntartása azonban egyre költségesebb, a 2022-ben megugró infláció radikális költségnövekedéssel járt a szolgáltatások, üzemanyag, energia, takarmányozás területén. Az adományok segítettek a működési költségemelkedések kigazdálkodásában, amire a továbbiakban különösen nagy szükségünk van. Az egyesület életéről képekben, bejegyzésekben a "Napsugár Lovas Iskola és Sport Egyesület" facebook oldalán lehet tájékozódni.

Mire gyűjt:

Gyerekek lovas táboroztatásához sportbiztonsági célt szolgáló felszerelésekre, lovaink számára állatvédelmi és állat egészségügyi kiadásokra gyűjtünk, működési költségeinkre, telepi eszközök beszerzésére, pótlására szeretnénk támogatást kérni.

Sport
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Lovas képzés a gyerekek egészséges fejlődéséért!

Napsugár LSE

Lovas gyerektábor szervezéséhez kérjük a Tisztelt Adományázók segítségét a saját forrásból nem finanszírozható, megnövekedett működési költségek fedezésére.


Lezárult:
2023-05-23.
Adószám:
18901140-1-07
Érdekel
Sport
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Lovaglás, lovas sport népszerűsítése. lovas versenyzés.

Napsugár LSE

A lovak és lovas sport szerelmesei a vértesalján fekvő kis faluban, Magyaralmáson folytatott tevékenységük támogatására keresnek adományozókat.


Lezárult:
2022-05-22.
Adószám:
18901140-1-07
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.