Napsugár Lovas Iskola és Sportegyesület

Élj, hogy lovagolhass, lovagolj hogy élhess!

• a lovas versenyzés, lovas sport szervezése, koordinálása, segítése • a lovas sport segítésével Magyaralmás és a kistérség életminőségének javítása, de emellett tevékenységét országosan végezheti. • a lovas hagyományok felkutatása, a tradíciók megőrzése és megtartása, hobbilovasok felkarolása, munkájuk segítése • a lovassport fellendítése, lovasversenyek és lovas események szervezése • a lovas oktatás, versenyre való felkészítés, versenyeztetés kiemelten az ifjúsági korosztályra, • a lovaglás népszerűsítése, bemutatók, nyílt napok szervezése • a sportegyesülettel kapcsolatban lévő oktatási, nevelési intézmények tanulói, a hátrányos helyzetű fiatalok részére a lovaglás lehetőségeinek megteremtése, a lakosság szabadidő sportjának segítése • tanintézmények, tanulók, fiatalok lovas-képzésének indítása, szervezése, tartása • középiskolás diákok közösségi szolgálatának teljesítéséhez a feltételek, eszközök biztosítása az egyesület tevékenységi területén

Adószám:
18901140-1-07

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Napsugár Lovas Iskola és Sportegyesület

Szervezet rövid neve:
Napsugár LSE

Szervezet adószáma:
18901140-1-07

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/napsugarLSE

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11736006-21456592-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 704265545

A szervezet címe:
8071 Magyaralmás, Páskomi út 1.

Tevékenységi kör:
Sport

Tevékenység leírása:

Fejér megyében Magyaralmáson 2017-ben alapítottuk lovas egyesületünket. A lovas oktatás, képzés székhelyünkön folyik. Lovasaink a Magyar Lovas Szövetség által szervezett megyei és regionális versenyeken számos dobogós helyet szereztek az évek során. A 2020-ban kialakult pandémia miatti korlátozások a közösségi tevékenységet erősen fékezték. Ahogy a helyzet javul, szeretnénk tovább fejleszteni egyesületünket céljaink teljesítése érdekében. Egyesületünk sikeres eszközbeszerzési pályázatokon használt traktort és tehergépjárművet tudott beszerezni. A sporttevékenység fenntartása azonban egyre költségesebb, a 2022-ben megugró infláció radikális költségnövekedéssel járt a szolgáltatások, üzemanyag, energia, takarmányozás területén. Az adományok segítettek a működési költségemelkedések kigazdálkodásában, amire a továbbiakban különösen nagy szükségünk van. Az egyesület életéről képekben, bejegyzésekben a "Napsugár Lovas Iskola és Sport Egyesület" facebook oldalán lehet tájékozódni.

Mire gyűjt:

Gyerekek lovas táboroztatásához sportbiztonsági célt szolgáló felszerelésekre, lovaink számára állatvédelmi és állat egészségügyi kiadásokra gyűjtünk, működési költségeinkre, telepi eszközök beszerzésére, pótlására szeretnénk támogatást kérni.

Sport
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Kérlek segíts, hogy lóra ülhessek!

Napsugár LSE

Hozzájárulásod hátrányos helyzetű kisiskolás gyerekek nyári lovas táborozási költségeihez nyújt támogatást.


Határidő:
2024-05-20
Adószám:
18901140-1-07
Érdekel
Sport
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Lovas képzés a gyerekek egészséges fejlődéséért!

Napsugár LSE

Lovas gyerektábor szervezéséhez kérjük a Tisztelt Adományázók segítségét a saját forrásból nem finanszírozható, megnövekedett működési költségek fedezésére.


Lezárult:
2023-05-23.
Adószám:
18901140-1-07
Érdekel
Sport
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Lovaglás, lovas sport népszerűsítése. lovas versenyzés.

Napsugár LSE

A lovak és lovas sport szerelmesei a vértesalján fekvő kis faluban, Magyaralmáson folytatott tevékenységük támogatására keresnek adományozókat.


Lezárult:
2022-05-22.
Adószám:
18901140-1-07
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.