Napsugár Lovas Iskola és Sportegyesület

Élj hogy lovagolhass, lovagolj hogy élhess!

• a lovas versenyzés, lovas sport szervezése, koordinálása, segítése • a lovas sport segítésével Magyaralmás és a kistérség életminőségének javítása, de emellett tevékenységét országosan végezheti. • a lovas hagyományok felkutatása, a tradíciók megőrzése és megtartása, hobbilovasok felkarolása, munkájuk segítése • a lovassport fellendítése, lovasversenyek és lovas események szervezése • a lovas oktatás, versenyre való felkészítés, versenyeztetés kiemelten az ifjúsági korosztályra, • a lovaglás népszerűsítése, bemutatók, nyílt napok szervezése • a sportegyesülettel kapcsolatban lévő oktatási, nevelési intézmények tanulói, a hátrányos helyzetű fiatalok részére a lovaglás lehetőségeinek megteremtése, a lakosság szabadidő sportjának segítése • tanintézmények, tanulók, fiatalok lovas-képzésének indítása, szervezése, tartása • középiskolás diákok közösségi szolgálatának teljesítéséhez a feltételek, eszközök biztosítása az egyesület tevékenységi területén

Adószám:
18901140-1-07

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Napsugár Lovas Iskola és Sportegyesület

Szervezet rövid neve:
Napsugár LSE

Szervezet adószáma:
18901140-1-07

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11736006-21456592-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 704265545

A szervezet címe:
8071 Magyaralmás, Páskom út 1. (1025 hrsz.)

Tevékenységi kör:
Sport

Tevékenység leírása:
Fejér megyében Magyaralmáson 2017-ben alapítottuk lovas egyesületünket. A lovas oktatás, képzés székhelyünkön folyik. Lovasaink a Magyar Lovas Szövetség által szervezett megyei és regionális versenyeken számos dobogós helyet szereztek az évek során. A 2020-ban kialakult pandémia miatti korlátozások a közösségi tevékenységet erősen fékezték. Ahogy a helyzet javul, szeretnénk tovább fejleszteni egyesületünket céljaink teljesítése érdekében. Az egyesület életéről képekben, bejegyzésekben a "Napsugár Lovas Iskola és Sport Egyesület" facebook oldalán lehet tájékozódni.

Mire gyűjt:
Lovaink számára állatvédelmi és állat egészségügyi kiadásokra gyűjtünk, lovasaink számára sportbiztonsági célt szolgáló felszerelésekre és telepi eszközök beszerzésére, pótlására kérünk támogatást.

Sport
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Lovaglás, lovas sport népszerűsítése. lovas versenyzés.

Napsugár LSE

A lovak és lovas sport szerelmesei a vértesalján fekvő kis faluban, Magyaralmáson folytatott tevékenységük támogatására keresnek adományozókat.


Lezárult:
2022-05-22.
Adószám:
18901140-1-07
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.