Nagyvelegi Harangszó Alapítvány

A nyáriszünet, nyári kalandokkal az igazi!

A szervezet jelenlegi célkitűzése az, hogy a nyári programjainkon, minden nagyvelegi gyerek részt tudjon venni, hogy a táborokban, kirándulásokon való részvételnek ne legyen anyagi akadálya. Idén nyáron három tábort és egy egy-napos budapesti kirándulást szervezünk, melyen a dunai hajózás mellett a Láthatatlan kiállítást is szeretnénk megtekinteni. Illetve hat délutánra tervezünk gyerekfoglalkozásokat a táborokat megelőző hetekben.

Adószám:
18491823-1-07

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív adománygyűjtése! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű adománygyűjtésekre:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Nagyvelegi Harangszó Alapítvány

Szervezet adószáma:
18491823-1-07

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11667007-06714100-67000000

A szervezet telefonszáma:
+36 208243055

A szervezet címe:
8065 Nagyveleg, Kossuth L. u. 17.

Tevékenységi kör:
Egyházak, vallási közösségek, gyülekezetek

Tevékenység leírása:

Az alapítvány alapvető céljai a Nagyvelegi Evangélikus Egyházközség támogatása, ingatlanjainak karbantartása és a nagyvelegi ifjúsági élet szervezése. A szervezet bevételi forrásai az 1%-os felajánlásokból és az alapítvány által megszervezett jótékonysági bálból folynak be. Az így befolyó szerény összegből, gyülekezet közösségi házának felújítását és a gyermek és ifjúsági programok megvalósítását támogatjuk.

Mire gyűjt:

Célunk hogy a nyári programjainkon, minden nagyvelegi gyerek részt tudjon venni, hogy a táborokban, kirándulásokon való részvételnek ne legyen anyagi akadálya. Idén nyáron három tábort és egy egy-napos budapesti kirándulást szervezünk, melyen a dunai hajózás mellett a Láthatatlan kiállítást is szeretnénk megtekinteni. Illetve hat délutánra tervezünk gyerekfoglalkozásokat a táborokat megelőző hetekben.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.