Moszkvai Őrkutya Alapítvány

Moszkvai őrkutyák, szeretetünk örzői

Alapítványunk célja, hogy bajba jutott Moszkvai őrkutyáknak segítsen mind amellett, hogy a fajtát óvja és megismertesse egy szélesebb rétegben.

Adószám:
18844393-1-09

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Moszkvai Őrkutya Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Moszialapítvány

Szervezet adószáma:
18844393-1-09

Honlap:
https://mosziangyalok.wordpress.com/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/mosziangyalok/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCOwQzXTNf8hZ0D5NY7gZErg

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10102244-88733200-01004004

A szervezet telefonszáma:
+36 209667716

A szervezet címe:
4251 Hajdúsámson-Sámsonkert, Szűcs utca 51.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb állatvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:
Azon túl, hogy kutyák gazdásításában nyújtunk segítő kezet, az alábbi tevékenységeket tűztük ki célul: -szakemberek bevonásával a mentálisan és fizikálisan sérült kutyák rehabilitációját biztosítjuk, támogatjuk, - környezettanulmányt végzünk a lehetséges örökbefogadóknál, illetve maximálisan igyekszünk a különböző igényű gazdijelölteknek, a számukra legmegfelelőbb természetű kutyát örökbe fogadásra ajánlani, -az új Gazdinál a Védenceink utóéletét is nyomon követjük, - különféle kutyás rendezvényeken veszünk részt, hogy minél többen tisztában legyenek vele, a Moszkvai őrkutya nem a „Beethoven-ként” megismert Bernáthegyi, sőt, évente egyszer saját fajtatalálkozót szervezünk, -prevenció keretében igyekszünk a szaporítással szemben minden lehetséges fórumon és -helyen fellépni, Moszkvai Őrkutya Alapítvány

Mire gyűjt:
Gyűjtésünk célja, hogy Védenceink számára tudjuk az ellátásukhoz szükséges anyagi hátteret folyamatosan biztosítani. Ez nélkülözhetetlen mind az orvosi költségek, elhelyezésük, szállításuk és a rehabilitácós tréningek kifizetéséhez is. Sokan sajnos nem gondolnak bele, hogy egy-egy Moszkvai őrkutya ilyen jellegű ellátása nem csupán a termetük miatt, de adott esetben a nem megfelelő szocializáció miatt is jóval magasabb költséggel járnak.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.