Mit tehetnék érted? Autista Otthon Alapítvány


Az alapítvány célja az autizmussal élő személyek életminőségének javítása, így különösen az autizmussal élő személyek számára lakóotthon működtetése és fenntartása. Segíteni a fiatalok társadalmi beilleszkedését, a speciális sérült állapot szélesebb körű elfogadását. Biztosítani a tankötelezettség után - a fiatalkorban, felnőttkorban - a folyamatos szakszerű pedagógiai elveken nyugvó tanítást, támogatást, képzést, foglalkoztatást, ennek érdekében a lakóotthon zavartalan működésének biztosítását. Támogatni az autista gyermekek korai fejlesztését, valamint a már működő Radó Tibor Általános és Speciális Szakiskola keretében működő autista csoport munkáját. A felsoroltak érdekében a közérdekű kötelezettségvállalás keretében közadakozás, gyűjtés, támogatás szervezése és szerzése, és az alapítvány céljaival összhangban álló, azt nem veszélyeztető vállalkozás végzésére.

Adószám:
18510425-2-08

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Mit tehetnék érted? Autista Otthon Alapítvány

Szervezet adószáma:
18510425-2-08

Honlap:
http://www.mittehetnek.hu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10200249-33074865-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-30-4695427

A szervezet címe:
9098 Mezőörs Ady Endre utca 3.

Tevékenységi kör:
Általános és egyéb szociális ellátás, szolgáltatás

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.