Misszió a teljes értékű felnőttségért Alapítvány


Célunk, hogy a résztvevő lányok olyan felnőtt nőkké váljanak, akik testileg, lelkileg, szellemileg egészséges emberekként családjukat, környezetüket és a társadalmat is aktívan tudják gazdagítani.

Adószám:
18977091-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Misszió a teljes értékű felnőttségért Alapítvány

Szervezet rövid neve:
PURE Program

Szervezet adószáma:
18977091-1-13

Honlap:
http://youarecalled.hu

Facebook oldal:
http://facebook.com/youarecalled

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCHnxmTkZLbHibnJyzTrpFtw

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11600006-00000000-81184743

A szervezet telefonszáma:
+36 309702821

A szervezet címe:
2141 Csömör, Mária u. 1. 1.

Tevékenységi kör:
Intézményes gyermek- és ifjúságvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:
A kamaszkorban elindulnak a fiatalokban a kérdések, melyek meghatározzák későbbi életútjukat: Ki vagyok? Szerethető vagyok-e? Mihez kezdjek az életben? Kikkel barátkozzam? Mely értékek fontosak számomra? Jó-e az, amilyen vagyok? Értékes vagyok-e? Mindeközben rengeteg elvárással és lehetőséggel találkoznak, ami egy belső bizonytalansághoz vezet: Mit válasszak? Milyen döntéseket hozzak ahhoz, hogy egy valóban teljes életet alapozhassak meg? Ebben a válaszkeresésben nyújt nekik segítséget a Pure. A Pure egy önismereti program kamasz lányok számára. A program négy pillérre épül, melyek a közösség, a lelki élet, az önismeret és az élmény. A kétéves program csoportjaiban 14-18 éves lányok vesznek részt, akik havi egy szombati alkalommal találkoznak. A Pure egy olyan közösség, ahol a résztvevő lányok őszintén, álarcok nélkül lehetnek jelen, tehetik fel a kérdéseiket és oszthatják meg a gondolataikat. Az alkalmak során olyan témákról beszélgetünk, amelyek meghatározzák az ember életútját: fontos szerepet kap a helyes önértékelés és énkép kialakítása, a jellemfejlődés, az otthonról kapott értékek megszilárdulása, az emberi kapcsolatok és az Istenkapcsolat erősítése.

Mire gyűjt:
Budapest, Székesfehérvár és Győr mellett egy újabb városban indulhasson egy PURE csapat.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.