Miskolci Makogó-Együtt a Vadászgörényekért Közhasznú Egyesület

Pattogva szép az élet!- mondta a vadászgörény a kukoricának...

Szeretnénk megtanítani a gazdiknak/gazdi-jelölteknek, hogy legyenek felelős állattartók, hogyan elégíthetik ki az általuk választott kis kedvenc speciális igényeit. Reméljük munkánknak köszönhetően egyre többen megismerik a vadászgörényt, mint háziállatot és egyre kevesebb gazdátlan görényke lesz...

Adószám:
18027969-1-05

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Miskolci Makogó-Együtt a Vadászgörényekért Közhasznú Egyesület

Szervezet rövid neve:
Miskolci Makogó Egyesület

Szervezet adószáma:
18027969-1-05

Honlap:
http://www.miskolcimakogo.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/miskolcimakogo

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
54500095-10004438-________

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-70-5336762

A szervezet címe:
3529 Miskolc, Szilvás út 11. 3/ 2.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:

Tevékenységeinkről röviden: -vadászgörényekkel kapcsolatos ismeretterjesztés, tévhitek eloszlatása, -felelős állattartással, állat- és környezetvédelemmel kapcsolatos előadások tartása, -görénymentés, örökbeadás, -elveszett vagy talált vadászgörények honlapunkon való meghirdetése, -vadászgörényes programok szervezése, -hírújság, egyéb ismeretterjesztő kiadványok rendszeres megjelentetése, -vadászgörény panzióztatás.Vadászgörényes ismeretterjesztő cikkeink honlapunk és a közösségi média segítségével több ezer emberhez jutnak el. Több kiadványunk is megjelent a témában: pl.: Egy vadászgörény hétköznapjai, A vadászgörény rokonai, valamint tagjaink rendszeresen értesülnek a legfrissebb információkról hírlevelünk és renszeresen megjelenő hírújságunk segítségével. A görénymentéssel foglalkozó önkéntesei segítségével az egyesületnek az elmúlt években több, mint 80 vadászgörényt sikerült rehabilitációja után örökbeadnia. Sajnos azonban vannak olyan görénykék akiknek koruk, vagy betegségük miatt nincs esélyük az örökbefogadásra, rólunk életük végéig az egyesület önkéntesei gondoskodnak.

Mire gyűjt:

A mentett, örökbefogadásra váró és bentlakó (koruk vagy betegségük miatt nem örökbe adható) vadászgörények ellátási költségeire szeretnénk pénz- ás tárgyi adományokat gyűjteni.

Jogállás:
Közhasznú

Állatvédelem
Közösségi
adománygyűjtés

Hogy újra szabadok lehessenek!

Miskolci Makogó Egyesület

Támogasd te is az elárvult vagy sérült vadon élő menyétfélék mentését! Egyesületünknél nem csak gazdátlan vadászgörényekről gondoskodunk. Évről évre kerülnek hozzánk árva nyestek vagy bajba került vadgörények.

35% 70.700 Ft összegyűlt
200.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.