Mini Mancsok Állatvédő Egyesület

Segíts, hogy segíthessünk a rászoruló kölyökkutyákon!

Jelenlegi legfőbb célunk, hogy megtudjunk vásárolni egy olyan területet, ahol kitudunk alakítani egy kifejezetten kölyökkutyák befogadására alkalmas, fűthető épületet, kifutókkal. Sajnos nincs menhelyünk, ideiglenes befogadóink száma nem haladja meg az 5-öt. Nagyon kevés önkéntes vállalja azt, hogy gondozásba vesz néhány kölyköt míg zajlik az oltási prgramjuk. Ha lenne egy saját kis telephelyünk, akkor sokkal több rászoruló kiskutyának tudnánk segíteni, hiszen működésünk óta számtalanszor kellett nemet mondanunk egy-egy alomnyi kiskutyára, mert nem volt lehetőségünk elhelyezni őket befogadók hiányában. Évente 120-130 kölyökkutyát mentünk. Ha egyszer sikerülne kialakítani egy kölyökkutyák számára alkalmas menedéket, akkor akár 180-200 kölyök menekülne meg évente általunk.

Adószám:
18758698-1-04

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Mini Mancsok Állatvédő Egyesület

Szervezet rövid neve:
Mini Mancsok ÁVE

Szervezet adószáma:
18758698-1-04

Honlap:
https://www.minimancsok.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/296824410471798/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11733254-21253519-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 000000000

A szervezet címe:
5600 Békéscsaba, Barackos köz 23

Tevékenységi kör:
Állatkórház, állatmenhely, támogatás

Tevékenység leírása:
Egyesületünk tagjai 2011. óta mentik a kidobott kiskutyákat utcáról, gyepmesteri telepekről, gazdáktól. Az egyesület 2016-ban lett bejegyezve, az ország legelső hivatalosan működő, kifejezetten kölyökkutyákkal foglalkozó egyesülete a miénk. Főként anya nálkül kidobott, újszülött kiskutyák felnevelésével foglalkozunk, de számtalan 1-4 hónapos kölyköt is mentünk szinte hetente. Azért döntöttünk amelett, hogy a kölyökkutyák segítésére alakuljon meg az egyesületünk, mert az utóbbi években egyre több volt a felesleges szaporulat és a menhelyre, gyepmesteri telepre kerülölő kiskutyák csupán néhány %-a éri meg a felnőtt kort, hiszen az a hely nem kifejezetten nekik való. Egyesületünk alapítótagjai között állatorvosok is vannak, így a lehető legjobb ellátásban részesítjük őket. Gazdától elhozott felesleges alomként megszületett kiskutyák anyját minden esetben ivartalaníttatjuk, aminek költségeit az egyesületünk állja, megelőzve a további almok megszületését.

Mire gyűjt:
- 1000-1500 nm-es terület - kölyökkutyáknak alkalmas menedék kialakítása (fűthető épület, nagy kifutókkal)


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.