Mindenki Magyarországa Mozgalom

Egy az ország, sok a zászló

A mozgalom tagjai hisznek abban, hogy egy új politikai kultúrára van szükség, amelyhez minden tisztességes és változást akaró magyar ember csatlakozására számítanak. A mozgalom fő célja, hogy a 2019-es önkormányzati választásokon minden településen egy hiteles polgármester-jelölt és őt támogató képviselőjelöltek nyerjék el a helyi közösségek bizalmát. 2014-ben Siófok, 2015-ben Veszprém, 2018-ban Hódmezővásárhely, Balmazújváros és Rákospalota is megtanított bennünket arra, hogy az állampárt csak összefogással győzhető le. Azok, akik széleskörű egyeztetés nélkül saját jelölteket indítanak, maguk is hozzájárulnak a korrupció és a megfélemlítés rendszerének fennmaradásához. A Mozgalom alapító tagjai: Dr. Márki-Zay Péter, Dr. Hadházy Ákos, Dr. Ábrahám Júlia, Dr. Bod Péter Ákos, Elek István, Dr. Kaltenbach Jenő, Kész Zoltán, Dr. Lengyel Róbert, Lukácsi Katalin, Dr. Magyar György, Dr. Mellár Tamás, Üveges Gábor A mozgalom a következő hónapokban folytatja a szervező munkát, nyilvános bemutatkozását a jövő év elejére tervezi. Meggyőződéssel valljuk: nem az fontos, hogy ki melyik oldalról jön, hanem az, hogy mindannyian egy BECSÜLETES, TISZTESSÉGES Magyarországot akarunk, amely valóban Mindenki Magyarországa lesz.

Adószám:
19091323-1-41

Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív adománygyűjtése! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű adománygyűjtésekre:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Mindenki Magyarországa Mozgalom

Szervezet rövid neve:
Mindenki Magyarországa Mozgalom

Szervezet adószáma:
19091323-1-41

Honlap:
http://www.mindenkimagyarorszaga.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/mindenkimagyar/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCjjrPLf2CFLbnjfJmOTEXpw

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
12010501-01666969-00100002

A szervezet telefonszáma:
+36 304023949

A szervezet címe:
1137 Budapest, Szent István körút 16. 4. em. 21.

Tevékenységi kör:
Nem párt jellegû egyéb politikai szervezetek

Tevékenység leírása:
A Mindenki Magyarországa Mozgalom politikai oldaltól függetlenül kiáll minden magyar jogaiért, a szabadságszerető magyar emberek összefogásával kívánjuk megvalósítani a közös nemzeti minimum 12 pontos programját. Alapítóink kormányzati tapasztalattal rendelkező politikusok, közösségükben elismert polgármesterek, akik közül legtöbben korábban a Fideszhez vagy a rendszerváltáskori MDF-hez kötődtek, de jelen vannak a baloldali pártok és a Jobbik szimpatizánsai is. Párthovatartozástól függetlenül támogatunk mindenkit, aki magáénak vallja a demokrácia, jogállam, piacgazdaság és az európai integráció alapelveit, és párthovatartozás nélkül kiállunk a politikai okból üldözött közalkalmazottakért, vezetőkért, újságírókért és vállalkozókért. A Mozgalom minden magyar településen támogatja az önkényuralom ellen küzdő magyarság önszerveződését, a helyben megalakítandó Kossuth körök, a szabadság kis köreinek egymást segítő hálózatát. Várjuk az elkötelezett hazafiak jelentkezését és honlapunkon történő regisztrációját, hogy segítségükkel az ország minden településének minden otthonába eljuttassuk a hatalom propagandagépezete által elhallgatott és letagadott igazságot a hazánkba tízezerszámra betelepített migránsokról, körözött bűnözőkről és terroristákról, a még mindig titkosított kommunista ügynöklistákról, magánkézre átjátszott állami vagyonról, és a társadalmi egyeztetés nélkül meghozott, jogainkat korlátozó törvényekről. Tagjaink által jelen leszünk az ország valamennyi választókörzetében, szavazatszámlálóink fellépnek majd a választási csalások, az ukrán szavazók utaztatása ellen. A helyi civilekkel és az ellenzéki pártokkal egyeztetve minden településen egyetlen hiteles helyi polgármestert és képviselőjelöltjeit fogjuk támogatni a korrupció és megfélemlítés elleni küzdelemben. Ahogy a 80-as években megbukott a kommunizmus, úgy ez a mostani rendszer is meg fog bukni, de most lesz elszámoltatás is. Az ellopott nemzeti vagyont vissza fogjuk venni, a jogtiprások és hatósági zaklatások felelőseit feljegyezzük, és hogy mindez ne ismétlődhessen meg többé, csatlakozni fogunk az Európai Ügyészséghez. Közös küzdelmünkben kiállunk egymás mellett, akik egyszer megfogtuk egymás kezét, többé nem engedjük el – csak így érhetjük el, hogy közös hazánk valóban Mindenki Magyarországa legyen! dr. Márki-Zay Péter Elnök Mindenki Magyarországa Mozgalom

Mire gyűjt:
Miért kérjük a támogatásodat? A Mindenki Magyarországa Mozgalom egy olyan szervezet, mely mindent megtesz a valódi rendszerváltás érdekében, azért, hogy Magyarország végre mindannyiunk közös otthona legyen! Ezen vállalkozás azonban csak akkor lehet eredményes, ha magas fokú szervezettség és professzionális munka kíséri. Az ehhez szükséges anyagi alapokat támogatóink pénzügyi felajánlásaiból hozzuk létre. Nem fogadunk el azonban semmilyen támogatást, amelyet később bárki, bármikor, bármilyen befolyásolásra, nyomásgyakorlásra fel tudna használni. A már most is működő fő számlánk mellett az egyes projektekre, kampányokra külön alszámlákat is nyitunk, ami biztosítja, hogy minden egyes forint kizárólag olyan célokra kerüljön felhasználásra, melyre azt a támogatóink eredetileg fordítani akarták. Megjelenik majd bárhol a nevem a támogatásom következtében? Nem, a törvényi szabályozásnak megfelelően minden 500 000 Ft alatti támogatást anonim módon kezelünk. Ha viszont az az elvárásod, hogy a te neved is szerepeljen kiemelt Támogatóink között, akkor írj ezzel kapcsolatban egy levelet a központi email címre. Bármilyen összeggel támogathatom a mozgalmat? Igen, bármekkora támogatást örömmel fogadunk, a legkisebb összeg is segíteni fog! Ugyanakkor úgy gondoljuk, ha fontos számodra az ország sorsa és lehetőségeid is megengedik, legalább a havi nettó jövedelmed 1 százalékát fordítsd a közös célra. A legnagyobb segítség az lenne, ha rendszeres átutalással segítenéd munkánkat. A legtöbb bank internetes felületén ma már be lehet a rendszeres átutalási módot állítani, így emiatt nem kell havonta felkeresned a bankfiókodat.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.