Mindenki Magyarországa Mozgalom

Egy az ország, sok a zászló

Ha Önt is zavarja az ország folyamatos gazdasági lecsúszása és nemzetközi elszigeteltsége, ha zavarja a szegénység tömegessé válása, a mérhetetlen korrupció egyre gyorsuló burjánzása, a járványhelyzet inkompetens kezelése és a vészhelyzet ürügyén elosztogatott milliárdok sorsa, ha bántja hogy mindenkivel egyetemben, Önt is hülyének nézik, ha nem akar tovább megélemlítésben élni és tart attól, hogy a kormány kivezeti Magyarországot az Európai Unióból támogassa mozgalmunkat mindezek elleni küzdelemben: az országrontás megakadályozásában, az ország szekerének jó irányba fordításában, felelősségrevonásban és az elszámoltatásba! A mozgalom tagjai hisznek abban, hogy egy új politikai kultúrára van szükség, amelyhez minden tisztességes és változást akaró magyar ember csatlakozására számítanak. A mozgalom fő célja, hogy a sikeresnek mondható 2019-es önkormányzati választások után a 2022-es országgyűlési választásokon is minden körzetben egy hiteles képviselőjelölt nyerje el a helyi közösségek bizalmát és induljon az Orbán rezsim jelöljével szemben. 2014-ben Siófok, 2015-ben Veszprém, 2018-ban Hódmezővásárhely, Balmazújváros és Rákospalota, 2019-ben többek mellett Budapest, Miskolc, Pécs és Eger példája megtanított bennünket arra, hogy az állampárt csak összefogással győzhető le. Azok, akik széleskörű egyeztetés nélkül saját jelölteket indítanak, maguk is hozzájárulnak a korrupció és a megfélemlítés rendszerének fennmaradásához. Hitünk szerint ezeket a közös ellenzéki jelölteket és a közös miniszterelnökjelöltet is előválasztással kell kiválasztani. A Mozgalom alapító tagjai: Dr. Márki-Zay Péter, Dr. Hadházy Ákos, Dr. Ábrahám Júlia, Dr. Bod Péter Ákos, Elek István, Dr. Kaltenbach Jenő, Kész Zoltán, Dr. Lengyel Róbert, Lukácsi Katalin, Dr. Magyar György, Dr. Mellár Tamás, Üveges Gábor. A mozgalom a következő években folytatja a szervező munkát. Meggyőződéssel valljuk: nem az fontos, hogy ki melyik oldalról jön, hanem az, hogy mindannyian egy BECSÜLETES, TISZTESSÉGES Magyarországot akarunk, amely valóban Mindenki Magyarországa lesz.

Adószám:
19091323-1-41

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Mindenki Magyarországa Mozgalom

Szervezet rövid neve:
Mindenki Magyarországa Mozgalom

Szervezet adószáma:
19091323-1-41

Honlap:
http://www.mindenkimagyarorszaga.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/mindenkimagyar/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCjjrPLf2CFLbnjfJmOTEXpw

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
12010501-01666969-00100002

A szervezet telefonszáma:
+36 309642452

A szervezet címe:
1137 Budapest, Szent István körút 16. 4. em. 21.

Tevékenységi kör:
Nem párt jellegû egyéb politikai szervezetek

Tevékenység leírása:

A Mindenki Magyarországa Mozgalom politikai oldaltól függetlenül kiáll minden magyar jogaiért, a szabadságszerető magyar emberek összefogásával kívánjuk megvalósítani a közös nemzeti minimum 12 pontos programját. Alapítóink kormányzati tapasztalattal rendelkező politikusok, közösségükben elismert polgármesterek, akik közül legtöbben korábban a Fideszhez vagy a rendszerváltáskori MDF-hez kötődtek, de jelen vannak a baloldali pártok és a Jobbik szimpatizánsai is. Párthovatartozástól függetlenül támogatunk mindenkit, aki magáénak vallja a demokrácia, jogállam, piacgazdaság és az európai integráció alapelveit, és párthovatartozás nélkül kiállunk a politikai okból üldözött közalkalmazottakért, vezetőkért, újságírókért és vállalkozókért. A Mozgalom minden magyar településen támogatja az önkényuralom ellen küzdő magyarság önszerveződését, a helyben megalakítandó Kossuth körök, a szabadság kis köreinek egymást segítő hálózatát. Várjuk az elkötelezett hazafiak jelentkezését és honlapunkon történő regisztrációját, hogy segítségükkel az ország minden településének minden otthonába eljuttassuk a hatalom propagandagépezete által elhallgatott és letagadott igazságot a hazánkba tízezerszámra betelepített migránsokról, körözött bűnözőkről és terroristákról, a még mindig titkosított kommunista ügynöklistákról, magánkézre átjátszott állami vagyonról, és a társadalmi egyeztetés nélkül meghozott, jogainkat korlátozó törvényekről. Tagjaink által jelen leszünk az ország valamennyi választókörzetében, szavazatszámlálóink fellépnek majd a választási csalások, az ukrán szavazók utaztatása ellen. A helyi civilekkel és az ellenzéki pártokkal egyeztetve minden településen egyetlen hiteles helyi polgármestert és képviselőjelöltjeit fogjuk támogatni a korrupció és megfélemlítés elleni küzdelemben. Ahogy a 80-as években megbukott a kommunizmus, úgy ez a mostani rendszer is meg fog bukni, de most lesz elszámoltatás is. Az ellopott nemzeti vagyont vissza fogjuk venni, a jogtiprások és hatósági zaklatások felelőseit feljegyezzük, és hogy mindez ne ismétlődhessen meg többé, csatlakozni fogunk az Európai Ügyészséghez. Közös küzdelmünkben kiállunk egymás mellett, akik egyszer megfogtuk egymás kezét, többé nem engedjük el – csak így érhetjük el, hogy közös hazánk valóban Mindenki Magyarországa legyen! dr. Márki-Zay Péter Elnök Mindenki Magyarországa Mozgalom

Mire gyűjt:

Miért kérjük a támogatásodat? A Mindenki Magyarországa Mozgalom egy olyan szervezet, mely mindent megtesz a valódi rendszerváltás érdekében, azért, hogy Magyarország végre mindannyiunk közös otthona legyen! Ezen vállalkozás azonban csak akkor lehet eredményes, ha magas fokú szervezettség és professzionális munka kíséri. Az ehhez szükséges anyagi alapokat támogatóink pénzügyi felajánlásaiból hozzuk létre. Nem fogadunk el azonban semmilyen támogatást, amelyet később bárki, bármikor, bármilyen befolyásolásra, nyomásgyakorlásra fel tudna használni. A már most is működő fő számlánk mellett az egyes projektekre, kampányokra külön alszámlákat is nyitunk, ami biztosítja, hogy minden egyes forint kizárólag olyan célokra kerüljön felhasználásra, melyre azt a támogatóink eredetileg fordítani akarták. Megjelenik majd bárhol a nevem a támogatásom következtében? Nem, a törvényi szabályozásnak megfelelően minden 500 000 Ft alatti támogatást anonim módon kezelünk. Ha viszont az az elvárásod, hogy a te neved is szerepeljen kiemelt Támogatóink között, akkor írj ezzel kapcsolatban egy levelet a központi email címre. Bármilyen összeggel támogathatom a mozgalmat? Igen, bármekkora támogatást örömmel fogadunk, a legkisebb összeg is segíteni fog! Ugyanakkor úgy gondoljuk, ha fontos számodra az ország sorsa és lehetőségeid is megengedik, legalább a havi nettó jövedelmed 1 százalékát fordítsd a közös célra. A legnagyobb segítség az lenne, ha rendszeres átutalással segítenéd munkánkat. A legtöbb bank internetes felületén ma már be lehet a rendszeres átutalási módot állítani, így emiatt nem kell havonta felkeresned a bankfiókodat.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.