Minden Állatért Alapítvány

Mindenkinek jár még egy esély - barátainknak, az állatoknak is

Alapítványunk célja, hogy minden rászoruló állaton segítsen fajtól, nemtől és életkortól függetlenül – hiszen mindannyian éreznek szomorúságot, félelmet, és persze szeretetet és boldogságot egyaránt.

Adószám:
19156477-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Minden Állatért Alapítvány

Szervezet rövid neve:
MINDA

Szervezet adószáma:
19156477-1-13

Honlap:
https://mindenallatert.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/mindenallatert

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCxmeX7kJH8bKqgqu6lpoXQg

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200230-10030431-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 303665403

A szervezet címe:
2131 Göd, Diófa utca 2

Tevékenységi kör:
Állatkórház, állatmenhely, támogatás

Tevékenység leírása:

Céljaink elérése érdekében jelenleg a következő tevékenységeket végezzük:

- Ideiglenes befogadás és gazdikeresés elhagyott állatoknak (jellemzően kutyák, macskák, madarak)

- Kóbor, gazdátlan állatok szaporodásának megelőzése (ivartalanítási programok kóbor macskáknak és szociálisan rászoruló gazdás állatoknak).

- Kóbor kutyák hazajutásának segítése (chipolvasással, fuvarral, átmeneti elhelyezéssel)

- Balesetes vagy krónikus beteg, szociálisan rászoruló gazdás állatok állatorvosi/gyógyászati költségeinek támogatása/teljes térítése

- Sérült állatok befogása (pl. sünök, vadmadarak, kisemlősök), átmeneti elhelyezése

- Állatvédelmi ismeretterjesztő, szemléletformáló tevékenység, az állatbarát gondolkodásmód népszerűsítése Tevékenységeinket önkéntesek segítségével végezzük. Fiatal szervezetként minden, átmenetileg befogadott állatot otthonainkban, ideiglenes befogadói hálózatban helyezünk el, menhellyel nem rendelkezünk. A speciális szakmai felkészültséget igénylő állatokat (pl. vadmadarak, díszmadarak, ragadozó madarak, vadon élő kisemlősök) befogásukat követően az adott fajhoz leginkább értő társszervezeteknél helyezzük el, akikkel szorosan együttműködünk.

Álmunk, hogy egy olyan menedéket és látogatóközpontot hozhassunk létre, ahol bármilyen fajtájú, életkorú és habitusú, bajba került állat ideiglenes vagy végleges otthonra találhat és ahová minden állatszerető ember ellátogathat ismereteit bővíteni, gyermekeinek példát mutatni és az állatok szeretetéből és varázslatos kisugárzásából feltöltődni.

Mire gyűjt:

A hozzánk kerülő állatok élettereit a betegségek megelőzése érdekében rendszeres és alapos fertőtlenítésnek vetjük alá. Különösen igaz ez az állítás a karanténhelységünkre, ahová az újonnan bekerülők elsőnek érkeznek, és ahol 14 napon keresztül a már nálunk élő sorstársaiktól teljesen elkülönítve töltenek. Gyűjtési akciónk célja egy mobil ózongenerátor beszerzése. Ezzel a készülékkel mind a cicák karanténszobáját, mind az állatbefogó eszközeinket, sőt, még a gazdikeresők lakószobáit is hatékonyan fertőtleníthetjük. Az ózongenerátor rendszeres használatával több betegség bekerülését előzhetjük meg, jobb esélyeket teremtve az általában legyengült, lesoványodott, elcsigázott állapotban érkező védenceink számára. Köszönjük, ha adományoddal Te is támogatod a bajba jutott állatokért folytatott küzdelmünket.

Állatvédelem
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Legyen 1% az állatoké!

MINDA

Nekünk embereknek a felelőségünk, hogy körülöttünk egyetlen állat se szenvedjen. Szükségük van életmentő munkánkra. Mi erőnkön felül csináljuk. Ti egy százalékkal segítsetek ebben.


Lezárult:
2023-05-23.
Adószám:
19156477-1-13
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.