Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

Miénk a Pálya Alapítvány

Térképet kapsz a kezedbe!

A Miénk a Pálya Alapítványnál kiemelt célunk, hogy elérhetővé tegyünk a továbbtanulással és pályalehetőségekkel kapcsolatos ismereteket azon diákok számára is, akik társadalmi helyzetüknél fogva nem vagy csak korlátozott mértékben férnek hozzá azokhoz a legfontosabb ismeretekhez, ami sikeressé teheti őket az életben.

Adószám:
19278979-1-11

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Miénk a Pálya Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Miénk a Pálya Alapítvány

Szervezet adószáma:
19278979-1-11

Honlap:
https://mienkapalya.hu/alapitvany/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/mienkapalyaalapitvany

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200010-10108635-________

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 706000178

A szervezet címe:
2508 Esztergom, Hegyalja út 17.

Tevékenységi kör:
Közhasznú oktatási tevékenység (kht)

Tevékenység leírása:

A Miénk a Pálya Alapítványnál tanmenetbe illesztett pályaorientációs program fejlesztésével és megvalósításával foglalkozunk. A Szent Benedek Gimnázium és Technikumban a középiskolás diákok immár második éve vehetnek részt pályaismereti, önismereti foglalkozásainkon, támogatjuk a diákokat kiscsoportos projektmunka elkészítésében, amit prezentálnak is egymásnak a félév során megrendezett pályaorientációs témahéten. A gemifikált programban a diákok pontokat gyűjthetnek egyénileg és csoportban valamennyi foglalkozáshoz, játékhoz és aktivitáshoz kapcsolódóan. Az iskolában megszervezett pályaorientációs témahét során pontokat gyűjthetnek a beszélgetéseken, előadásokon, workshopokon, illetve a különböző játékokban való részvétellel. Az év végén az osztályszinten legjobban teljesítő csapatok értékes jutalmakban részesülnek, a kiválasztott ajándékokkal igyekszünk mindig valamilyen közösségi időtöltést támogatni.

Jogállás:
Közhasznú

Oktatás
Közösségi
adománygyűjtés

Támogasd te is a középiskolások pályaválasztását!

Miénk a Pálya Alapítvány

Hasznos lett volna számodra is, ha fiatalon segítséget kapsz a pályaválasztási döntésedhez? Támogasd a józsefvárosi Szent Benedek Középiskola diákjait a sikeres pályaválasztásban!

51% 387.500 Ft összegyűlt
750.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.