Mi Magyar Termék Rajongók a Magyar Termékekért (MiÉrt) Egyesület

mert csak mi vásárlók tudjuk igazán, mi a jó magyar termék titka

Közösségbe szervezni a magyar termékek iránt rajongókat fiatalok bevonásával, az emberek orientációja a hazai termékek irányába, vállalkozóknak tanácsadás a különböző kommunikációs és marketingeszközök használatáról, foglalkozások,konferenciák szervezése, országjárás, termékskála bővítés.

Adószám:
18272248-1-41

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Mi Magyar Termék Rajongók a Magyar Termékekért (MiÉrt) Egyesület

Szervezet rövid neve:
MiÉrt Egyesület

Szervezet adószáma:
18272248-1-41

Honlap:
http://www.miert.org

Facebook oldal:
https://facebook.com/miert.org

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11707000-20002279-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36302824911

A szervezet címe:
1027 Budapest, Fő utca 92. fszt. 3.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:
Egyesületünk üzemelteti az egyik legnépszerűbb magyar termékeket bemutató híroldalt, a Magyar Termék Online-t és a hozzá tartozó Magyar Termék Facebook oldalt. Egyedüli civil szervezetként nyújtunk lehetőséget a magyar termékek gyártói számára, hogy támogatásainkat a népszerűsítésére, vállalkozásuk bemutatására fordítsuk. Szervezetünk első, saját szervezésű és lebonyolítású kampányát már az előtt ismertté tette, hogy a www.magyartermekonline.hu elindult. A kampány sikerét bizonyítja, hogy oldalunk és Facebook-csoportunk egyik védjegyévé vált, amelynek segítségével kiemelt felületen tudjuk bemutatni a figyelmünk középpontjába került magyar termékeket és szolgáltatásokat. A kampány neve: "Ajándékozz magyar terméket!" Bevezettük az MTO védjegyet. Ennek használatát a vásárlók értékelései alapján kaphatják meg azon vállalkozások, akik egyesületünk által támasztott feltételeknek megfelelnek és erről a valós fogyasztók is folyamatosan pozitív visszajelzéssel nyilatkoznak.Létrehoztuk a legnépszerűbb, ma már több mint 128 ezer rajongót számláló, magyar termékeket bemutató Facebook oldalt. 2009.12.16. Elindítottuk az "Ajándékozz magyar terméket!" kampányt, ami minden év november-december hónapban igazán aktuális. 2010.11.01. Elindult a www.magyartermekonline.hu magyar termékeket népszerűsítő híroldal. 2012.09.01. Kedvezményes múzeumbelépőt és partnereinknél engedményes vásárlási lehetőséget biztosítunk, az egyesületünket támogató tagoknak, akik befizetik a szervezetünk éves tagsági díját (2100.-Ft) 2014 novemberében rendeztük meg a "Ki mit tud Magyarországról?" kvízjátékot. Ennek keretében 5 éves születésnapunk alkalmából partnereinkkel együtt úgy döntöttünk, hogy megajándékozzuk a olvasóinkat, azaz Titeket, akiknek nagyon sokat köszönhetünk és akik nélkül nem lehetnénk most itt.

Mire gyűjt:

A sokak számára még ismeretlen hazai értékek bemutatására, vállalkozások arculatának, piacképes megjelenítésének kialakításának támogatására.

Hisszük, hogy mindenki életében van, legalább egy olyan Magyarországhoz kötődő emléke vagy használati tárgya, amit szeret és büszke is rá! Oldalunk rajongói és támogatói segítségével, ezeken keresztül kívánjuk felhívni a figyelmet megannyi más értékre, ami mellett eddig esetleg Te is elsétáltál! 

Oktatás
Egyszázalékos
adománygyűjtés

1% a hazai értékekért!

MiÉrt Egyesület

Magyarországon egyedüliként, közhasznú szervezetünk biztosítja, hogy a tudatos vásárlókkal megismertessük azokat a magyar vállalkozásokat, melyeket eddig nem találtál vagy amiről nem is tudtál!


Lezárult:
2018-05-30.
Adószám:
18272248-1-41
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.