Mezőgyániak a Mezőgyániakért Alapítvány

Mezőgyániak a Mezőgyániakért!

Az alapítvány célja, hogy segítse a mezőgyáni tehetséges gyerekek továbbtanulását, tehetségük minél eredményesebb kibontakozását. Az alapítvány anyagi támogatások révén meg kívánja könnyíteni céljaik elérését, lehetőségeik kibővítését. Az alapítvány támogatásban kívánja részesíteni azokat a gyerekeket, akiket tehetségük, képességeik alapján arra érdemesnek ítélnek. Az alapítvány célja továbbá hozzájárulás ahhoz, hogy a mezőgyáni fiatalok általános műveltségi színvonala emelkedjen, az egészséges életmód kialakításában, elérésében minél jobb mutatókat érjenek el, tanulmányaikat minél eredményesebben végezhessék.

Adószám:
18377635-1-04

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Mezőgyániak a Mezőgyániakért Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Mezőgyániak a Mezőgyániakért Alapítvány

Szervezet adószáma:
18377635-1-04

Honlap:
http://www.alapitvany.mezogyan.ref.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/mezogyaniakamezogyaniakert

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10700165-72547568-51100005

A szervezet telefonszáma:
+36 66495275

A szervezet címe:
5732 Mezőgyán, Árpád utca 37.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb kulturális tevékenység

Tevékenység leírása:

Ennek érdekében az alapítvány az alábbi tevékenységeket végzi: - Kulturális programok, rendezvények szervezése, támogatása; - Képzések, művészeti oktatások, ismeretterjesztő előadások szervezése, támogatása; - A mezőgyáni ifjúság kulturális nevelése, fejlesztésére irányuló tevékenységek szervezése, támogatása; - Egyéb szervezetek és személyek (alapítványok, egyesületek, közoktatási intézmények, gyermek-és ifjúsági intézmények, stb.) tevékenységének, programjainak támogatása. Az alapítvány az alábbi közhasznú tevékenységeket végzi: - nevelés és oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés; - kulturális tevékenység.”

Kultúra
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Mezőgyániak a Mezőgyániakért!

Mezőgyániak a Mezőgyániakért Alapítvány

Alapítványunk, a Mezőgyániak a Mezőgyániakért egy kis Békés megyei falucska, Mezőgyán gyermekeiért, fiataljaiért, oktatási progranjaiért, intézményeiért dolgozik.


Lezárult:
2021-05-22.
Adószám:
18377635-1-04
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.