Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

MESEUDVAR Alapítvány

Együtt egymásért!

Egyik célunk, hogy Szigetszentmárton központi helyén található Meseudvarunkkal erősítsük és bővítsük az itt élők közösségét. Másrészt az agglomerációból és Budapestről is szeretnénk látogatókat csábítani hozzánk, meseszép Duna-parti településünkre, hétvégekre, jeles napokra. A Meseudvar vonzó programokkal, rendezvényekkel illetve magával a kis szabadidő parkunk kedves, otthonos és szép környezetével és látványával igyekszik hozzájárulni az idelátogatók létszámának növeléséhez. Együttműködve helyi vállalkozókkal (strand, bowling, sétahajó, éttermek, panziók stb.), olyan színes programválasztékot kínálunk, hogy érdemes legyen egész hétvégéket, esetleg vakációkat is eltölteni hozzánk látogatóknak, kirándulóknak. 3 éven át ingyen működtettük saját forrásunkból. A tartalékaink kimerültek. Ahhoz, hogy továbbra is lehetővé tegyük az ingyenes használatot, segítségre, anyagi támogatàsra van szükségünk.

Adószám:
19345880-1-13

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
MESEUDVAR Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Mártoni Meseudvar

Szervezet adószáma:
19345880-1-13

Honlap:
http://www.martonimeseudvar.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/search/top?q=m%C3%A1rtoni%20meseudvar

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11742070-21452268-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 706251991

A szervezet címe:
2318 Szigetszentmárton, Család utca 2.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb szabadidõs tevékenység

Tevékenység leírása:

A célunk megvalósítását ketten kezdeményeztük párommal úgy, hogy az Édesanyámtól örökölt telekre közösségi helyet kezdtünk építeni 2020-ban, a covid járvány idején. Még tilos volt rendezvényeket tartani, de a szigorú előírásokat betartva Hóember fesztivált rendeztünk (hó nélkül) amelyre a családok házilag, mindenféle alapanyagból készített hóember figurákat hoztak.  Így ki tudtak mozdulni a bezártságból. Ezt követően farsangi figurákat kértünk, mindenki választhatott melyik alakot készíti el, és minden nap t  kikerült a  kerítésre egy-egy újabb bábu, vidám, színes dekorációként, ezzel újabb közösségi programot biztosítva. 2021. május 1-én nyitottuk meg magán szabadidő parkunkat, amelyet felajánlottuk a község és a környék lakóinak. Fizetni nem kellett, csak némi támogatást reméltünk a látogatóktól cserébe. 3 év alatt azonban kimerültek a saját tartalékaink. Ahhoz, hogy a továbbiakban is ingyen látogathassák vendégeink, anyagi támogatásra, segítségre van szükségünk. Erre a célra is fókuszál a kampányunk.

A komfortot fokozva építettünk mesemosdót, ivóvíz kutat, a fedett teraszra ülőgarnitúrát tettünk, a hőséget párakapukkal, a hideget kültéri fűtőtestekkel enyhítettük.

A szaletli azonban nem csak beszélgetésre, ismerkedésre, társasjátékra, az internet beszerelését követően home-office-ra használható, hanem rendezvényeinken szinpadként is szolgál.

Interaktív bábelőadástól kezdve, táncház, kamara koncertek, jótékonysági gyűjtés kórházban lévő gyerekeknek, jótékonysági zenés-táncos bogrács estek a faluban élő idősebb, magányos lakóknak, jótékonysági aukció a faluhoz kötődő művészek alkotásaiból, mese estek a csillagos ég alatt, gyereknap, Buboréktündér, apák napja, Márton nap, adventi ablakok, Télapó és egyéb rendezvények zajlottak ezen az 5x7 méteres kis színpadon. Minden rendezvényünkkel karitatív módon szolgáltuk és a jövőben is szolgálni kívánjuk a közösséget. De sajnos a saját anyagi forrásaink a három év alatt elapadtak.

 

Mire gyűjt:

A Meseudvarban a közösségi programokat továbbra is szeretnénk folytatni. De mivel elfogytak a saját tartalékaink, egyrészt a fenntartási és üzemeltetési költségeinkhez lenne szükségünk támogatásra.

De ami nagyon fontos lenne és kibővítené a Meseudvar  lehetőségeit és kínálatát, hogy az időjárás szeszélyeinek kitett szabadtéri programok mellett zárt és fűtött helyen is fogadhassunk látogatókat. Ehhez a szaletlit szeretnénk beépíteni üvegezett tolóajtókkal, melyeket  nyáron kinyitunk, rossz idő esetén és hideg téli napokon bezárnák. Ezzel a zárt, fűtött térrel szintet lépne a Meseudvar, mert télen is, nyáron is az időjárástól függetlenül is tudnánk programokat, foglalkozásokat ajánlani látogatóinknak 0-99 éves korig.

 

Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

VARÁZSOLJUNK ÜVEGPALOTÁT A MESEUDVARBA!

Mártoni Meseudvar

Meseudvarunk egy kis tündérvilág. Ki itt belép-felnőtt vagy gyermek-harmóniát, vidámságot talál. De csak jó időben! Ám egy télikerttel minden évszakban jöhetnének vendégeink.

105% 526.000 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.