Ments Életet Közhasznú Alapítvány

Váltsd valóra te is egy beteg gyermek álmát!

A Ments Életet Közhasznú Alapítvány két legfontosabb programja: A „Váltsd valóra te is egy beteg gyermek álmát” programunk keretein belül, olyan súlyosan, életet veszélyeztető beteg gyerekek titkos vágyait, álmait valósíthatod meg, melyekkel egy kis fényt vihetsz a betegség elleni küzdelemben töltött hétköznapokba. Az "Álomiskola" ösztönző-fejlesztő program célja, hogy segítse a súlyos. életet veszélyeztető (többnyire daganatos) megbetegedésben szenvedő vagy abból gyógyuló gyermekek társadalomba történő visszailleszkedését.

Adószám:
18284500-1-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív kampánya! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi kampányok

Szervezet hivatalos neve:
Ments Életet Közhasznú Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Ments Életet Közhasznú Alapítvány

Szervezet adószáma:
18284500-1-43

Honlap:
http://www.mentseletet.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/mentseletet.adjvert

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCCfEZTa28lHwWczUnUEZV_w

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10702019-67010941-51100005

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 703663955

A szervezet címe:
1098 Budapest, Lobogó utca 10. III. fszt. 2.

Tevékenységi kör:
Közegészségügy, egészségnevelés

Tevékenység leírása:

Szeretnél te is az Álomvarázslók csapatába tartozni? 

Szeretnél te is egy súlyosan beteg kisgyermek számára egy kis örömöt csempészni a küzdelmes hétköznapokba? Olyan boldog mosolyt varázsolni az arcára, mely nemcsak számára, de számodra is egy felejthetetlen, életre szóló élményt ad?

Szeretnél egy kislány, kisfiú szemében igazi hőssé válni hőn dédelgetett álma megvalósításával?

A programjaink célja súlyos, életet veszélyeztető megbetegedésből gyógyuló gyermekek álmainak valóra váltásával segíteni gyógyulásukat. Sajnos a családokat a lelki trauma mellett anyagilag is rendkívüli módon megterheli a betegség. Sokszor ez azt is jelentheti, hogy az akár éveket is kórházban töltő gyermek jóval kevesebb élményben részesülhet, mint egészséges kortársai. Nem egyszer találkozunk szinte hihetetlen történetekkel. Vannak olyan családok, akik még soha nem voltak együtt nyaralni, vagy olyan kislány, akinek egy fésülhető hajú baba a legnagyobb álma. Az álmok valóra váltása mellett a legjobban rászoruló családok sorsát folyamatosan figyelemmel kísérjük és a legnehezebb körülmények között élő gyermekeket hosszabb távon is támogatjuk.  Rendszeresen szervezünk számukra rendezvényeket, kirándulásokat és egyéb programokat. Az elmúlt években igyekeztünk nyaralási élményekkel gazdagabbá tenni az életüket, olyan nyaralásokkal,  ahol a gyermekek családjukkal együtt tölthetnek el egy-egy hetet a Balaton mellett. 2017-ben indult az "Álomiskola" elnevezésű ösztönző-fejlesztő programunk, melynek keretei közt súlyos, életet veszélyeztető betegségből gyógyuló gyermekek társadalomba történő visszailleszkedését segítjük elő (nyelvtanulás, zeneoktatás, sportolás, teráoiás lovaglás, gyógytorna, stb.).

https://www.facebook.com/mentseletet.adjvert/

https://www.facebook.com/alomvarazslo/

http://mentseletet.hu/

Mire gyűjt:

 - Váltsd valóra Te is egy beteg gyermek álmát!

A kezdeményezés lényege, hogy támogatók  jelentkezését várnánk, akik anyagi segítséget nyújtanának hosszantartó súlyos betegségből gyógyult gyermekek kívánságainak teljesítéséhez, illetve az "Álomiskola" ösztönző-fejlesztő programunkhoz.

 

Jogállás:
Közhasznú

Dokumentumok:

  Közhasznúsági melléklet (beszámoló 2016)

Egészségügy
Egyszázalékos
kampány

Váltsd valóra egy beteg gyermek álmát

Ments Életet Közhasznú Alapítvány

Szeretnél te is az Álomvarázslók csapatába tartozni? Itt a lehetőség, hogy te is hőssé válj egy súlyosan beteg gyermek számára!! Ehhez mindössze adód 1%-át kérjük.


Határidő:
2019-05-20
Adószám:
18284500-1-43
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.