Ment'a Mancs Segítőkutya és Sportegyesület


A Ment'a Mancs Egyesület abból a célból jött létre, hogy elsősorban megváltozott pszichés állapottal élők számára képezzen segítőkutyákat, megkönnyítve ezzel a hétköznapokat számukra.

Adószám:
19370325-1-13

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Ment'a Mancs Segítőkutya és Sportegyesület

Szervezet rövid neve:
Ment'a Mancs SSE

Szervezet adószáma:
19370325-1-13

Facebook oldal:
http://facebook.com/mentamancs

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200010-10134236-________

A szervezet telefonszáma:
+36 205180787

A szervezet címe:
2112 Veresegyház, Dénár utca 14.

Tevékenységi kör:
Sport

Tevékenység leírása:
A Ment'a Mancs Egyesület abból a célból jött létre, hogy elsősorban megváltozott pszichés állapottal élők számára képezzen segítőkutyákat, megkönnyítve ezzel a hétköznapokat számukra. Ez ma Magyarországon egy hiánypótló kezdeményezés, melyre igen nagy igény mutatkozik. Mindemellett fontosnak tartjuk a felelős állattartásra nevelést, a kutyázás és a kutyás sport iránt érdeklődők segítését, képzését, a szemléletformálást. Sportegyesületként mindezeken túl célul tűztük ki a fogyatékossággal élő embertársaink sportolási lehetőségeinek segítését, támogatását.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.