Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

MEGOLD-LAK Szociális Segítségnyújtó Alapítvány

" Néha a legkisebb lépés is több ,mint a semmi ." ( James Norbury ) LÉPJ ,hogy segíthessünk !

Minden bajba jutott és hátrányos helyzetben lévő emberek megsegítése .

Adószám:
19324771-1-13

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
MEGOLD-LAK Szociális Segítségnyújtó Alapítvány

Szervezet rövid neve:
MEGOLD-LAK Alapítvány

Szervezet adószáma:
19324771-1-13

Honlap:
http://www.megoldlak.hu

Facebook oldal:
http://www.facebook.com/megoldlak.alapitvany

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11720001-22477934-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 706794639

A szervezet címe:
2339 Majosháza, Széchenyi sétány 229. fsz.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb jogvédelem

Tevékenység leírása:
MEGOLD-LAK PROGRAM : - Rászorult családok segítése , -Covid vírus miatt otthonukat , munkájukat elvesztő emberek segítése , - jog- ,és érdekvédelmi feladatok ellátása; ill. folyamatos tanácsadás ( PL : Végrehajtások rendezése és kilakoltatás megelőzése ,stb... ) FOGADJ ÖRÖKBE EGY OTTHONT PROGRAM A program célja, hogy az elhagyatott házaknak a karbantartásával és gondozásával, az otthonukat elvesztett családok és a nincstelen emberek , egy új esélyt kapva , hogy visszakerülhessenek egy meleg otthon ,biztonságot nyújtó falai közé. A FELÚJÍTLAK program ,pedig nemcsak lehetőséget ad, hogy Magyarország elhanyagolt ingatlanjai újjászülessenek, hanem munkát ad azon embereknek akik a COVID vagy korábbi betegségeik miatt elvesztették munkájukat.

Mire gyűjt:
A FOGADJ ÖRÖKBE EGY OTTHONT program támogatói örökbe fogadhatnak( megvásárolnak ) egy - egy elhagyatott ingatlant országszerte, melyre használati jogot biztosítanak a rászoruló családoknak, akik, ÁRVERÉS hatására elveszítették vagy elveszítik az otthonaikat. A FELÚJÍTLAK program keretében, pedig az elhanyagolt, örökbe fogadott ingatlanokból igazi otthont varázsolunk, a rászoruló családok részére, melyre haszonélvezeti jogot biztosít az örökbefogadó a rászoruló családoknak.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.