"Megálló Csoport" Alapítvány Szenvedélybetegekért


„Mi vagyunk azok, akiktől a szülők óvják gyermekeiket. … a deviánsok, narkósok, csavargók, húsz, harminc,negyven év élettapasztalatának „eredményei”, ha úgy tetszik kudarcai.Mondanivalónk van, üzenetünk van, világnézetünk van, tragikus és boldog sorsunk, véleményünk van, érzéseink vannak és céljaink, de kevés a lehetőség arra, hogy ezt köreinken kívül is megosszuk az emberekkel. Szeretnénk fórumot teremteni, hogy üzenhessünk magunknak, neked és azoknak a hallhatatlan hangoknak, visszafojtott halálsikolyoknak,melyek tulajdonosai korántsem halhatatlanok. Hisszük, hogy ha két teljesen különböző ember, embercsoport vagy kultúra akár egyetlen apró dologban is egyetértésre jut, ez elég lehet ahhoz, hogy békét kös-senek, együttműködjenek, tiszteljék egymást. Mert végső soron ezt szeretnénk: figyelmet, törődést, szeretetet; megmutatni, hogy másságunkkal együtt sem vagyunk mások, még akkor sem, ha mi vagyunk azok, akiktől óvtak a szüleink.”

Adószám:
18185865-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív adománygyűjtése! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű adománygyűjtésekre:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
"Megálló Csoport" Alapítvány Szenvedélybetegekért

Szervezet rövid neve:
Megálló

Szervezet adószáma:
18185865-1-42

Honlap:
http://www.stopgroup.hu

Facebook oldal:
https://facebook.com/megallocsoport

A szervezet e-mail címe:
[email protected]com

Bankszámlaszám:
10700385-42246109-51100005

A szervezet telefonszáma:
+36-1-303 65 74

A szervezet címe:
1084 Budapest, József utca 49.

Tevékenységi kör:
Általános és egyéb szociális ellátás, szolgáltatás

Egyéb
Bankkártyás
adománygyűjtés

Megálló Csoport Alapítvány Szenvedélybetegekért

Megálló

Feltöltés alatt!Összeg: 84.700 Ft
Támogatók száma: 8
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.