Mecsek Harcművészeti Egyesület

Harcművészet Modern Megközelítésben

Az önvédelem népszerűsítése és megismertetése a közönséggel. Az önvédelmi készségek javítása az egész lakosság körében, különös tekintettel a gyerekek és a nők megismertetése önvédelem lehetőségeivel. Az egészséges életmódra nevelés és az egész életen át tartó mozgás fontosságának terjesztése.

Adószám:
19155115-1-02

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Mecsek Harcművészeti Egyesület

Szervezet rövid neve:
Mecsek Harcművészet

Szervezet adószáma:
19155115-1-02

Honlap:
http://www.mecsekharcmuveszet.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/pg/mecsekharcmuveszet

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UC1qGImhGnqUqWfXanwzgzLg/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11731018-21458518-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 703554986

A szervezet címe:
7671 Bicsérd, Rózsa út 4.

Tevékenységi kör:
Szabadidõs és rétegszervezetek, klubok

Tevékenység leírása:
- Önvédelmi edzéseket szervez gyerekek részére - Önvédelmi edzéseket szervez felnőttek részére - Női Önvédelmi edzéseket szervez - Hagyományőrző harcművészeti edzéseket szervez - Önvédelmi és harcművészeti szemináriumokat, worshopokat és fórumokat szervez - Bemutatókon vesz részt, az önvédelem népszerűsítéséért - Részt vesz más hazai és nemzetközi önvédelmi és harcművészeti programokon - Eszközöket, felszereléseket, tart fennt és ezek használatát biztosítja a tagjainak - Elméleti kurzusokat szervez az önvédelem, harcművészetek kapcsán - Biztosítja tagjai számára a rendszeres gyakorláshoz szükséges feltételeket - Túrákat, kirándulásokat, csapatépítő programokat szervez

Mire gyűjt:
Egyesületünk a veszélyhelyzet fennállásának idejére felfüggesztette edzéseit. Saját felszerelt termünk fenntartása így kihívás elé állít minket, ehhez kérjük segítségeteket és adományaitokat. A Mecsek Harcművészeti Egyesület Pécs városában üzemeltet az önvédelem és harcművészetek gyakorlására. 4 éves kor felett különböző korcsoportokban várjuk a gyerekeket. Ahol a korcsoporti sajátságuknak megfelelően játékos keretek közt oktatunk mozgásfejlesztést, esés technikát, különböző ütéseket, rúgásokat, alapvető önvédelmi gyakorlatokat és küzdelmi feladatokat. Egyesületünk felnőtteket is fogad vegyes csoportban és speciális női önvédelmi csoportban. Edzéseink és programjaink a Japán Jujitsu és az Orosz Systema harcművészete köré épülnek. Támogatásotokat termünk átmeneti időszakban történő fenntartására fordítjuk, hogy a járványhelyzet megoldódása után újult erővel tudjuk folytatni megkezdett munkánkat. Minden segítséget köszönünk! További információk rólunk: www.mecsekharcmuveszet.hu

Sport
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Támogasd adód 1%-ával a Mecsek Harcművészeti Egyesületet

Mecsek Harcművészet

Egyesületünk célja Pécs vonzáskörzetében harcművészeti képzésen keresztül hatékony önvédelmi tudást átadni gyermekek és felnőttek részére.


Határidő:
2024-05-20
Adószám:
19155115-1-02
Érdekel
Sport
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Támogasd adód 1%-ával a Mecsek Harcművészeti Egyesületet

Mecsek Harcművészet

Támogatásoddal egyesületünk gyermek, felnőtt és női önvédelmi oktatási tevékenységét és természetjáró tevékenységét tudod elősegíteni!


Lezárult:
2022-05-22.
Adószám:
19155115-1-02
Érdekel
Sport
Közösségi
adománygyűjtés

Segítsd Gyermek&Felnőtt Harcművészeti Klubunk Fenmaradását!

Mecsek Harcművészet

Segítsd munkánkat hogy a járványhelyzet után újra folytathasuk a gyermekek, felnőttek és nők harcművészeti és önvédelmi oktatását kis csoportos edzésekhez felszerelt termünkben!

7% 37.000 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.