Mazsola- a Fogyatékkal élő Gyermekekért- alapítvány


Segítséget nyújtani minden különleges figyelmet igénylő gyermekes családnak.

Adószám:
18849587-1-41

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Mazsola- a Fogyatékkal élő Gyermekekért- alapítvány

Szervezet rövid neve:
Mazsola Alapítvány

Szervezet adószáma:
18849587-1-41

Honlap:
www.mazsolakucko.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/mazsolakuckoalapitvany

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200209-17067333-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36302518515

A szervezet címe:
1031 Budapest, Rozália utca 36.

Tevékenységi kör:
Többcélú humanitárius szervezetek

Tevékenység leírása:

Minden erőnkkel és szeretetünkkel építjük és csinosítgatjuk a kuckót,hogy minél színvonalasabb és otthonosabb teret biztosítsunk a hozzánk forduló embereknek. Mazsola Kuckó bemutatkozó Eötvös-Szolnok Judit vagyok 3 különleges gyermek anyukája. Kislányom, Kitti 9 éves, ő attól különleges, hogy van 2 nem teljesen szokványos kisöccse. Levente 6 éves és Bálint 4éves. Ők egy nagyon ritka genetikai betegséggel születtek mely következtében elsősorban értelmi fogyatékosok de a fejlődés egyéb területein is akadályozottak, egyikük hiperaktív és autisztikus tüneteik is vannak. Miután eljutottunk arra a pontra, hogy én is és a család is kis híján kifogytunk az erőből, anyagi forrásokból azt mondtam, hogy akkor sem adjuk fel, akkor is megmutatjuk, hogy lehetséges teljes és boldog életet élni ilyen nem mindennapi gyermekekkel is. Létrehoztam egy alapítványt a „ Mazsola Alapítványt” (Mazsola- a Fogyatékkal Élő Gyermekekért Alapítvány) mely célja, hogy a hozzánk hasonló helyzetben lévő sorstársakat segítse. Szerettük volna úgy megoldani a problémánkat, hogy ezzel másoknak is segíthessünk. Ennek keretében most egy kis fejlesztőkuckó kialakításán dolgozunk. A kuckóban a rászoruló gyermekekkel szakemberek foglalkoznának (pl: konduktor, gyógytornász, logop

Mire gyűjt:

  •  

Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Mazsi Móka Hetek - Boldog Nyár a fogyatékkal élő gyermekeknek

Mazsola Alapítvány

Segíts nekünk, hogy egész nyárra biztosítani tudjuk a programokat gyermekfelügyelettel, fejlesztéssel a speciálisan működő gyerkőcöknek, mindezt mesés környezetben! :)

45% 271.000 Ft összegyűlt
600.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Mazsi Móka Hetek- örömteli Ünnepek

Mazsola Alapítvány

A téli szünet idejére is biztosítunk programokat gyermekfelügyelettel, fejlesztéssel a olyan fogyatékkal élő gyermekek számára, akik állapotuk miatt egy teljes segítőt igényelnek.

100% 500.000 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Mazsi Móka Hetek- boldog nyár a fogyatékkal élő gyermekeknek

Mazsola Alapítvány

Egész nyárra biztosítunk programokat gyermekfelügyelettel, fejlesztéssel az olyan fogyatékkal élő gyermekek számára, akik állapotuk miatt egy teljes segítőt igényelnek.

114% 570.000 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.