Mátrix Egyesület


Szenvedélybetegség által érintett családtagok lelki és anyagi támogatása, érdekvédelme, integrált terápia. Az ország legrégebben mûködõ és legnagyobb tapasztalattal rendelkezõ szenvedélybetegek hozzátartozóit tömörítõ társulása. Lehetõséget ad: Egy elfogadó, együttérzõ környezetben folytatott nyitott, õszinte beszélgetésre, Szakmai tanácsadásra és kanalizációs lehetõségekre, A szenvedélybetegség igazi természetének megismerésére. A problémákkal való szembenézés és megküzdés módozatainak elsajátítására. Csoportülések: Minden kedden 17h30-kor a Nyírõ Gyula kórház Drogambulanciáján Lehel út 59, G épület. Minden hétfõn 17h-kor, a Lõrinci Mentálhigiénés központban, 1181 Kondor Béla sétány 13. Havonta levélben küldött meghívóval: Egyesületi ülés.

Adószám:
18881839-2-18

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Mátrix Egyesület

Szervezet adószáma:
18881839-2-18

Honlap:
http://gportal.hu/portal/matrixegyesulet/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
280-4980, 06-20-566-

A szervezet címe:
9700 Szombathely, Petőfi S.u.1/b. 1/ D.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.