Más Autistákért és Szüleikért Alapítvány


Széles korű, a mindennapok során felhasználható ismeretek terjesztése és segítség nyújtása a szülők, az oktatási, egészségügyi és közigazgatási intézmények és dolgozói, valamint az egyéb érintettek számára az autizmus megelőzési lehetőségeiről, kialakulásának okairól, tüneteiről, következményeiről, tipusairól, a fejlesztési lehetőségekről, a kezelésről a megfelelő ellátások, illetve támogatások és azok igénybe vételének módjáról. Stabil alap képzése az autizmussal élők szakszerű. színvonalas, autizmus-specifikus ellátására, hogy a képességeik határán belül önálló, független, méltóságteljes életet élhessenek akár családi, akár intézményi körülmények között. Autizmusban élők és családjaik jogainak védelme, képviselete, érdekvédelme. (oktatási tevékenység, egészségügyi tevékenység, szociális tevékenység, jogvédő tevékenység)

Adószám:
18407354-1-16

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Más Autistákért és Szüleikért Alapítvány

Szervezet rövid neve:
MASZKA

Szervezet adószáma:
18407354-1-16

Honlap:
http://maszkaszolnok.blogspot.com

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/maszkaszolnok

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11600006-00000000-62759854

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-30-9938690

A szervezet címe:
5000 Szolnok, Csokonai út 82. II. 7.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb gyermek- és ifjúságvédelem

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.