Marom Klub Egyesület


A Marom célja, hogy elősegítse a fiatalok részvételét a közéletben, és egy alternatív zsidó közösségben, a tolerancia, nyitottság, egyenjogúság, elõítélet-mentesség, és kulturális sokszínûség jegyében. A szervezet két legismertebb projektje az Auróra ház és a Bánki tó fesztivál.

Adószám:
18178577-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Marom Klub Egyesület

Szervezet rövid neve:
Marom

Szervezet adószáma:
18178577-1-42

Honlap:
http://www.marom.hu

Facebook oldal:
http://facebook.com/auroraunofficial/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10918001-00000051-62860006

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-30-7019077

A szervezet címe:
1073 Budapest, Akácfa utca 58. I. 4.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb kulturális tevékenység

Tevékenység leírása:

A Marom Klub Egyesület a nemzetközi Marom klubok hálózatának a része. A budapesti szervezet célja, hogy a közösséghez tartozó fiatalok a zsidóságukat aktív közéleti szerepvállalásban élhessék meg. A szervezet folytonosan szervez kulturális és közéleti programokat és tevékenységeket. Ezek közül a Negyed7Negyed8fesztivál évente ismétlődik, és a belvárosban zsidó ünnepekhez kapcsolódóan szervez adománygyűjtő és színes kulturális programokat. A Marom legismertebb projektje a Bánki tó fesztivál, és az Auróra közösségi ház, ami egy civil inkubátorház és közösségi tér, amely folytonos közösségi életnek és 8 civil szervezet irodájának, valamint egy alternatív programhelyszínnek is otthont ad. A szervezet nagyon aktív részese a budapesti civil életnek. Aktivista találkozók szervezője, amellett, hogy eredeti célja szerint a zsidó kulturális- és közéleti szerepvállalás katalizátoraként is működik.

Mire gyűjt:

A fesztiváljaink és programjaink szervezéséhez folyamatosan fogadunk anyagi és tárgyi segítséget is, emellett az Auróra ház üzemeltetésében és fenntartásában is számítunk a közösségünk segítségére

Jogállás:
Közhasznú

Dokumentumok:

  Adománygyűjtési beszámoló (Az Auróra NEM zár be!)

Egyéb
Közösségi
adománygyűjtés

Vigyázzunk egymásra és az Aurórára!

Marom

A segítségetekre van szükségünk, hogy a járvány után újra ki tudjunk nyitni. Támogassátok az Auróra Közösségi Ház fenntartását, hogy a megmaradjon a nyolcadik kerület első Szabad Tere.

106% 1.924.000 Ft összegyűlt
1.800.000 Ft-ból
Érdekel
Egyéb
Közösségi
adománygyűjtés

Az Auróra NEM zár be!

Marom

100% 1.403.500 Ft összegyűlt
1.400.000 Ft-ból
Érdekel
Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

ÚJÍTSUK FEL A 3 ÉVES AURÓRÁT!

Marom

Felújításra gyűjtünk, hogy az Auróra végre külsőségeiben is az a valódi közösségi központ legyen, ami a kezdetektől lenni szeretne. Civileknek, kultúrára vágyóknak, kikapcsolódást, vagy csak egy jó beszélgetést...

100% 908.000 Ft összegyűlt
900.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Legyen akadálymentes az Auróra!

Marom

100% 650.000 Ft összegyűlt
650.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.