Mária Rádió Közhasznú Egyesület

A lélek hangja

Támogatni a lelki és spirituális értékek terjesztését minden olyan csatornán keresztül, ami elérhetővé teszi embereknek, hogy Istenre figyeljenek. Keresztény értékek ápolása, erősíteni hazai és keresztény világcsaláddal való kötődést; hátrányos helyzetűek szociális, lelki támogatása.

Adószám:
19385226-1-19

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Mária Rádió Közhasznú Egyesület

Szervezet rövid neve:
Mária Rádió Közhasznú Egyesület

Szervezet adószáma:
19385226-1-19

Honlap:
http://www.mariaradio.hu

Facebook oldal:
http://www.facebook.com/mariaradio

Youtube oldal:
http://www.youtube.com/mariaradiomagyarorszag

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10918001-00000069-12310000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 13730701

A szervezet címe:
8200 Veszprém, Házgyári utca 7.

Tevékenységi kör:
Hitéleti tevékenység, támogatás

Tevékenység leírása:

A Mária Rádió célja a keresztény értékrendű tájékoztatás megteremtése,ami 20 rádiós frekvenciák működésével meg is valósult. A rádió 8 szerkesztőséget hozott létre,akik bérelt ingatlanokban végzik munkájukat. A műsorokat minden szerkesztőségben önkéntesek készítik A műsorokat sugárzó adó és antennatechnika bérelt magaslati pontokon található,ahol külön áramellátást biztosít az ingatlan tulajdonosa illetve az áramszolgáltató. A rádiós műsorok készítése mellett az Mária Rádió kizárólag önkéntesek bevonásával rendezvények szervezésével foglalkozik. Helyi értékeket bemutató vidéki stúdiók létesítése Cegléden, Móron, Várpalotán, Ajkán, Sárváron, stb. Néhány nagyobb rendezvényeink közül: 2009.06.06. Konfrencia a Pázmány Péter Egyetemen: A válság – lehetőség Témája: a gazdasági válság új megközelítése, nemcsak gazdasági, hanem társadalmi, erkölcsi összefüggésben, felmutatva a helyzetelemzés és megoldás keresztény elveken nyugvó lehetőségeit. A konferencia egyben kísérletet tett az új modell feltárására. 2011. szeptember 23. Keresztény könnyűzenei fesztivál a Szakrális Művészetek Hete keretében -a gazdagréti Szent Angyalok Templomban, ahol több mint 100 fellépő adta elő az erre az alkalomra megzenésített magyar Istenes-verseket. 2012.10.15. I.Kárpát-medencei versmondó verseny A versmondó verseny célja, hogy az istenes versek személyes megszólaltatásával középpontba állítsa a hit erejét, és a versenyre való felkészüléssel lehetőséget teremtsen az istenkereső ifjaknak a művészetben való csöndes elmélyülésre. 2013.05.24-26. A Mária Rádió I.Kórusversenye 2013.10.30.-2014.05.03. Mindszenty Történelmi Verseny középiskolásoknak. 2019-ben középiskolások számára megrendezte az első média tábort, mely azóta minden évben megrendezésre kerül. 2020-ban elindítottuk fülhallgatót a korházi betegeknek elnevezésű kampányunkat is, melynek keretein belül ingyenesen biztosítottunk a kórházban fekvő betegek számára egy-egy fülhallgatót, hogy zavartalanul tudják hallgatni a rádiót, vagy egyéb online tartalmat. 

Mire gyűjt:

A Mária Rádió szinte teljes mértékben a hallgatói adományokból működik. Ahhoz, hogy továbbra is eljuttathassuk műsorainkat - és ezáltal Jézus Krisztus üzenetét - az otthonokban szükségünk van a hallgatók támogatására. Köszönjük, ha támogatja adományával a Mária Rádiót és ezáltal Ön is hozzájárul az Örömhír terjesztéséhez! 

Jogállás:
Közhasznú

Szociális
Telefonos
adománygyűjtés

Adománygyűjtés a Mária Rádió működéséért!

Mária Rádió Közhasznú Egyesület

A Mária Rádió egy közösségi adományokból működő, lelki tartalmakat közvetítő rádió, mely 2006 óta a hallgatók adományaiból tartja fenn magát! Köszönjük, hogy Ön is támogat minket!


Telefonszám: 13600/65
12753 hívás, 4018 sms
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.