MancsRanch az Állati Suli Alapítvány

Ahol az állatoké a főszerep!

A 2016-ban indult állati farmunk az eltelt években számos családtaggal bővült, jelenleg több mint 35 kisebb-nagyobb, szelíd, barátságos állat otthona. Nemrégiben egy törpecsacsi párossal bővültünk, akiket szörnyű körülmények közül, rémes állapotban sikerült kimentenünk és befogadnunk. Célunk biztosítani állataink számára mindent, amire szükségük van a boldog és egészséges élethez.

Adószám:
18901229-1-02

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

  • Szervezet
  • Futó adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
MancsRanch az Állati Suli Alapítvány

Szervezet rövid neve:
MancsRanch Az Állati Suli Alapítvány

Szervezet adószáma:
18901229-1-02

Honlap:
https://allatisuli.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/mancsranchsuli/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCiAZmW187gyS6m7m8VaD0gg

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
50800104-15535041-________

A szervezet telefonszáma:
+36 706226627

A szervezet címe:
7634 Pécs, Uzdóc utca 7.

Tevékenységi kör:
Állatkórház, állatmenhely, támogatás

Tevékenység leírása:

A MancsRanch-en minden állatunk teljes harmóniában, szeretetben él egymással, amit látogatóink is megtapasztalhatnak. A Ranch-on kívüli életben is sokfelé találkozhattok velük, hiszen egyre több rendezvényre kapunk meghívást, amikre nagy sikerű állati show műsorunkkal és a szintén közönség kedvenc állatsimogatóval készülünk. Felkérésre óvodás és iskolás gyerekek számára játékos állati KRESZ oktatásokat tartunk (Mancs program néven ismert), mely interaktív jellege miatt rendkívül népszerű a kisebbek és nagyobbak körében is.

Mire gyűjt:

Kezdetek óta a folyamatos fejlődés hívei vagyunk. Állataink életterét rendszeresen csinosítjuk, építgetjük és igyekszünk mindig mindent az igényeikhez igazítani. Jövőbeli terveink között szerepel egy új, nagyobb terület megvétele, mivel a mostanit lassan kinőjük. Amennyiben teheted, támogasd a MancsRanch állatait. Ezt megteheted itt és természetesen számlaszámunkra utalva is [50800104-15535041]. Nekünk minden támogatás számít legyen az 300 vagy 3000 Ft. A beérkezett összegeket 100%-ban a MancsRanch állataira és körülményeik biztosítására fordítjuk (takarmány, állatorvosi kezelések, ranch fejlesztések, karbantartások, fogyóeszközök pótlása).

Dokumentumok:

  1%-os nyilatkozat

Állatvédelem
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Segíts a MancsRanch állatain!

MancsRanch Az Állati Suli Alapítvány

Idén először a MancsRanch alapítványa jogosult adó 1% felajánlások fogadására. Ha gondolod, segítsd állatainkat és munkásságunkat. Rendelkezni csupán 2-3 perc, számunkra mégis hatalmas segítség.


Határidő:
2020-05-20
Adószám:
18901229-1-02
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.