Magyarországi Dekoratőrök és Kirakatrendezők Szövetsége azaz a Dekorszövetség / Hungarian Windowdresser & Decorator Association

VÉDNÖKSÉG - SZAKÉRTÉS - KÉPZÉS - KREATÍV VERSENY - ZSŰRIZÉS - HAGYOMÁNYŐRZÉS

A Dekorszövetség célja a környezet vizuális kultúrája, valamint a kereskedelem és a reklám minőségi megjelenése. A Dekorszövetség művészeti tevékenysége: kiállítás szervezés, tanfolyamok támogatása, verseny szervezés. A kulturális örökség megőrzése, a hagyományőrzés, a kisebbségi és nemzetiségi kultúra ápolása az egyesületünk számára alaptétel. Nem utolsó sorban a Dekorszövetség támogatni kívánja a szakmai oktatást. Idén (2021) kitűzött új cél a szakmai ismeretterjesztés.

Adószám:
18256419-2-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Magyarországi Dekoratőrök és Kirakatrendezők Szövetsége azaz a Dekorszövetség / Hungarian Windowdresser & Decorator Association

Szervezet rövid neve:
Dekorszövetség

Szervezet adószáma:
18256419-2-42

Honlap:
http://www.dekorszovetseg.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/pages/Dekorsz%C3%B6vets%C3%A9g/182376358529637

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10102093-57420300-01000004

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 204869050

A szervezet címe:
1064 Budapest, Rózsa utca 46. I 6.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb kulturális tevékenység

Tevékenység leírása:

A Dekorszövetség a dekoratőr és kirakatrendező végzettségű szakemberek és a szakmát tanuló diákok szakmai szervezete. 

Az egyesület tevékenységi körei: szakmai érdekképviselet, versenyszervezés, oktatás, kiállításszervezés, publikálás, támogatás.

Egyesületünk adományokból szakmai és művészeti könyvtárat alapított. Ezt ebben az évben (2021) szintén adományként kapott bútorokkal kényelmesen kezelhető "igazi" könyvtárrá rendezünk be. Amint engedi a jelenlegi helyzet, szakmai fórum keretében fogjuk felavatni könyvtárunkat
Ebben az évben folytatjuk a nyilvánosan elérhető szakmai tudástárunk szerkesztését, mely folyamatosan újabb szócikkekkel bővül.

Mire gyűjt:

Idén (2021) az adó 1 %-ból összegyűlt összeget a szakmai könyvtárunk befejezésére kívánjuk fordítani. A katalogizálást és leltározást a fotókra és az archív anyagokra is szeretnénk kiterjeszteni. E terv megvalósításához lesz nagy segítség az adomány. A könyvtárral egy olyan szakmai bázist kívánunk létrehozni, ahol célirányos továbbképzések és kreatív találkozók szervezhetők, teret adva a bezártságból felszabadult szellemi munkának.

Az adó 1 százalékából befolyó összeg ezen kívül hozzájárul a terveink közt szereplő kulturális program és szakmai továbbképzés szervezéséhez, és egy kreatív verseny szervezéséhez.

2020 év 1 százalék felajánlás összegét eddig még nem költöttük el.

2019 évben a befolyt összeget, a Pop-Up Plasztika Papírból címen meghirdetett kreatív versenyünkre költöttük, melyet a SingExpó szakkiállításon rendeztünk meg.

Az egy százalékos felajánlásokból összegyűlt összeget 2018-ban a Pécsett megrendezett kirakatverseny szervezésre költöttük. A versenyről így írtak a sajtóban: https://www.bama.hu/kozelet/helyi-kozelet/iden-is-megrendezik-a-kirakatversenyt-a-poszt-alatt-1348001/
http://hetedhethatar.hu/hethatar/?p=51167

Jogállás:
Közhasznú

Kultúra
Egyszázalékos
adománygyűjtés

A KREATÍV SZAKMÁÉRT

Dekorszövetség

Az adó 1% kampány idén egy különleges kiállítás megrendezésére irányul. Nagyszabású tervünk az egykori és jelenlegi dekoratőr tanulók iskolai munkáiból egy kiállítás létrehozása.


Lezárult:
2023-05-23.
Adószám:
18256419-2-42
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.