Magyarországi Dekoratőrök és Kirakatrendezők Szövetsége azaz a Dekorszövetség / Hungarian Windowdresser & Decorator Association

KÉPZÉS - KIRAKATVERSENY SZERVEZÉS - VÉDNÖKSÉG - ZSŰRIZÉS - SZAKÉRTÉS - HAGYOMÁNYŐRZÉS

A dekoratőr szakmai érdekképviselet.Tevékenységeink: Oktatás fejlesztése. Az eladáshelyi vizuális kultúra védelme, a városkép, a kültéri reklám ellenőrzése. Szakmai versenyek szervezése. Létrehoztuk a minőség érdekében a Dekoratõr Minősítő Tanúsítványt.

Adószám:
18256419-2-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív kampánya! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Magyarországi Dekoratőrök és Kirakatrendezők Szövetsége azaz a Dekorszövetség / Hungarian Windowdresser & Decorator Association

Szervezet rövid neve:
Dekorszövetség

Szervezet adószáma:
18256419-2-42

Honlap:
http://www.dekorszovetseg.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/pages/Dekorsz%C3%B6vets%C3%A9g/182376358529637

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10102093-57420300-01000004

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-20-3963568

A szervezet címe:
1064 Budapest, Rózsa utca 46. I 6.

Tevékenységi kör:
Közhasznú kulturális tevékenység (kht)

Tevékenység leírása:
2015 áprilisban a Signexpón szakmai partnerként veszünk részt Budapesten. Meghirdettük a "Találj EGY TÍZEST & BETŰ DESIGN VERSENYT". Májusban Pécsett szervezünk a helyi Iparkamara és Pécs Városa támogatásával valamint a POSzT felkérésére kirakatversenyt a belváros sétáló utcáin. Kézműves vásárt szervezünk színvonalas, előválogatott kézművesek bevonásával, lehetőséget adva a kezdő vásározóknak, hobbi készítőknek.Dekoratőr múltja számos jeles képző- és iparművészünknek van. Rájuk gondolva szerveztük a Dekor 1, és 2011-ben a Dekor2 kiállítást, ezt kívánjuk a deKOR3-al folytatni.. Valamint több éves múltja van a Srimai Terasz Alkotótábornak, melyet Dekorszövetség támogat évközi kiállítások szervezésével. Jó kapcsolatot tartunk fenn a dekoratőr szakma képzőhelyeivel. 2014-ban kerekasztal beszélgetést szerveztünk, ahol tapasztalatokat cseréltek..

Mire gyűjt:

A 2015 évben 10 éves Dekorszövetség által kiírt kreatív pályázat megvalósítására. (Találj EGY TÍZEST & BETŰ DESIGN VERSENY)

A Dekorszövetség önkéntes munkatársakkal dolgozik. Az ő költségeik enyhítésére szánjuk a felajánlott adó 1 %-ának egy részét, mely a szervezet működését szolgálja.

Kirakatverseny szervezéséhez szükséges anyagi forrás egy részére is szertenénk felhasználni a felajánlást.

 

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.