Magyarországi Dekoratőrök és Kirakatrendezők Szövetsége azaz a Dekorszövetség / Hungarian Windowdresser & Decorator Association

VÉDNÖKSÉG - SZAKÉRTÉS - KÉPZÉS - KREATÍV VERSENY - ZSŰRIZÉS - HAGYOMÁNYŐRZÉS

A Dekorszövetség célja a környezet vizuális kultúrájának fenntartása, valamint a kereskedelem és a reklám minőségi megjelenése. A Dekorszövetség művészeti tevékenysége: kiállításszervezés, tanfolyamok támogatása, verseny szervezés. A kulturális örökség megőrzése, a hagyományőrzés, a kisebbségi és nemzetiségi kultúra ápolása az egyesületünk számára alaptétel. Nem utolsó sorban a Dekorszövetség támogatni kívánja a szakmai oktatást. Kitűzött célunk a szakmai ismeretterjesztés.

Adószám:
18256419-2-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Magyarországi Dekoratőrök és Kirakatrendezők Szövetsége azaz a Dekorszövetség / Hungarian Windowdresser & Decorator Association

Szervezet rövid neve:
Dekorszövetség

Szervezet adószáma:
18256419-2-42

Honlap:
http://www.dekorszovetseg.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/pages/Dekorsz%C3%B6vets%C3%A9g/182376358529637

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10102093-57420300-01000004

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 204869050

A szervezet címe:
1064 Budapest Rózsa utca 46. I 6.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb kulturális tevékenység

Tevékenység leírása:

A Dekorszövetség a dekoratőr és kirakatrendező végzettségű szakemberek és a szakmát tanuló diákok szakmai szervezete. 

Az egyesület tevékenységi körei: szakmai érdekképviselet, versenyszervezés, oktatás, kiállításszervezés, publikálás, támogatás.

2023 évben szakmailag támogattuk az első Váci Kirakatversenyt. Egyesületünk adományokból szakmai és művészeti könyvtárat alapított. 2021-ben adományként kapott bútorokkal kényelmesen kezelhető "igazi" könyvtárrá rendezünk be. Amint engedi a jelenlegi helyzet, szakmai fórum keretében fogjuk felavatni könyvtárunkat
Továbbra is folytatjuk a nyilvánosan elérhető szakmai tudástárunk szerkesztését, mely folyamatosan újabb szócikkekkel bővül.

Mire gyűjt:

Idén (2024) az adó 1 %-ból összegyűlt összeget első sorban szakmai klub szervezésre kívánjuk fordítani. 
Az adó 1 százalékából befolyó összeg hozzájárul a terveink közt szereplő kulturális program és szakmai továbbképzés szervezéséhez, és egy kreatív verseny szervezéséhez. E tervek megvalósításához lesz nagy segítség az adomány.

2023-ban karácsonyi kirakatversenyt (Vác) és művészeti kiállítást (Dekor Banda címmel a Will-Ma Házmester Galériában) támogattunk,  

2022-23 évben archív anyagok digitalizására fordítottuk a befolyt összeget. Szakmai könyvtárunkkal egy olyan szakmai bázist hoztunk létre, ahol célirányos továbbképzések és kreatív találkozók szervezhetők, teret adva a bezártságból felszabadult szellemi munkának.

2020-és 21 év 1 % felajánlás összegét eddig még nem költöttük el.

2019 évben a befolyt összeget, a Pop-Up Plasztika Papírból címen meghirdetett kreatív versenyünkre költöttük, melyet a SingExpó szakkiállításon rendeztünk meg.

Az egy százalékos felajánlásokból összegyűlt összeget 2018-ban a Pécsett megrendezett kirakatverseny szervezésre költöttük. A versenyről így írtak a sajtóban: https://www.bama.hu/kozelet/helyi-kozelet/iden-is-megrendezik-a-kirakatversenyt-a-poszt-alatt-1348001/
http://hetedhethatar.hu/hethatar/?p=51167

Jogállás:
Közhasznú

Kultúra
Egyszázalékos
adománygyűjtés

A KREATÍV SZAKMÁÉRT

Dekorszövetség

Az adó 1% kampány idén egy különleges kiállítás megrendezésére irányul. Nagyszabású tervünk az egykori és jelenlegi dekoratőr tanulók iskolai munkáiból egy kiállítás létrehozása.


Lezárult:
2023-05-23.
Adószám:
18256419-2-42
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.