Magyarhang Nonprofit Kft.


Fontos közügyekben fellépni és új utakat, eszközöket biztosítani a változás eléréséhez. Megszólítani mindenkit - online, az éterben vagy az utcán. Digitális és offline eszközöket szolgáltatunk azért, hogy a közérdekű javaslatok, panaszok és kérések mellé bárki odállhasson és támogathassa, képviselhesse a számára fontos ügyet. Támogatjuk a társadalmi részvétel kiszélesítését, a meglévő és új formák aktív használatát, hogy a valóban fontos társadalmi ügyek minél gyorsabban találkozzanak támogatóikkal és az érintett döntéshozókkal.

Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív kampánya! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Magyarhang Nonprofit Kft.

Szervezet rövid neve:
aHang

Honlap:
http://www.ahang.hu

Facebook oldal:
http://facebook.com/szabadahang

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCJvs2DPJw3VTz0e_LnYIGQw

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200223-10077582-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 702033476

A szervezet címe:
1074 Budapest, Szövetség utca 35. 1.em

Tevékenységi kör:
Nem párt jellegû egyéb politikai szervezetek

Tevékenység leírása:
A problémák helyett a konkrét ügyekre és a megoldásokra figyelünk, azok hírét terjesztjük. Feltérképezzük, hogy milyen területeken van szükség közös lépésekre a változásért és új, digitális kommunikációs eszközök használatával segítjük a demokratikus tér növelését.

Mire gyűjt:
Gyűjtünk kampányok költségeire, kreatív megvalósítására, legyen akár a facebookon, nyomtatott formában vagy akár mint offline megmozdulás! Gyűjtünk, hogy minél több ügyet karolhassunk fel és hangosíthassuk ki mindenki számára hallhatóan a lehetséges megoldásokat és az érintettek hangját.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.