Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete


A Magyar Vöröskereszt alapelveit szem előtt tartva, a legnagyobb humanitárius szervezet részeként célunk a hátrányos helyzetű emberek életének megkönnyítése, a rászorulók mindennapjainak élhetőbbé tétele, valamint a segítségnyújtásra, bátorságra és tenni akarásra ösztönzés kortól, nemtől vagy bármilyen más tényezőtől függetlenül...hiszen probléma, baj, baleset bárkivel és bárhol megtörténhet, készüljünk fel hát és előzzük meg közösen! :)

Adószám:
19170039-2-43

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete

Szervezet rövid neve:
Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete

Szervezet adószáma:
19170039-2-43

Honlap:
http://pestmegye.voroskereszt.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/mvkpmsz/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10405004-00026570-00000008

A szervezet telefonszáma:
+36 17999123

A szervezet címe:
1119 Budapest, Bikszádi utca 43

Tevékenységi kör:
Többcélú humanitárius szervezetek

Tevékenység leírása:
Szervezetünk a megye valamennyi településén jelen van, jelenleg több mint 4000 tagot és 1100 önkéntest tartunk nyilván. Szoros kapcsolatot ápolunk a megyében található civil szervezetekkel, több települési önkormányzattal feladatátvállalási szerződést kötöttünk, ezen együttműködések száma évről évre folyamatosan nő. Fő tevékenységeink közé tartozik: a véradásszervezés; az elsősegélynyújtó és csecsemőgondozói tanfolyamok szervezése; az adománygyűjtés és osztás; az otthontalanok megsegítése és szociális programok szervezése; katasztrófa helyzetekben az emberi életek mentése és védelme.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.