Magyar Tengerimalac-védő Közhasznú Egyesület


A kisállatok, ezen belül a tengerimalacok mentése sajnos országos probléma, Magyarország különböző pontjairól kell a kisállatokat mentenünk, rehabilitálnunk, szocializálnunk és örökbefogadó gazdikhoz juttatnunk. Szervezetünk lassan 11 éve működő országos hatókörű közhasznú civil szervezet, amely évről évre nagyobb támogatottsággal bír és hiánypótló az állatvédelem területén, hiszen tengerimalacok mentésével, rehabilitálásával és örökbeadásával kizárólag mi foglalkozunk.

Adószám:
18299755-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Magyar Tengerimalac-védő Közhasznú Egyesület

Szervezet rövid neve:
M.T.V.K.E.

Szervezet adószáma:
18299755-1-42

Honlap:
http://www.tengerimalacok.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/tengerimalacvedo

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/tengerimalacvedo

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200223-10033702-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 704565344

A szervezet címe:
1155 Budapest, Ozmán utca 3. 2/6.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb állatvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:

Legfontosabb tevékenységünk a rossz, illetve helytelen körülmények között tartott, kidobott (erdőbe, kukába, utcára, szeméttelepre) vagy leadott tengerimalacokat megmentsük, állatorvoshoz juttassuk, szocializáljuk, majd új otthont és felelősségteljes gazdikat találjunk nekik. Küldetésünk, hogy minél több emberrel megismertessük a felelős állattartást, és szakmailag korrekt információkhoz juttassuk a tengerimalacok tartásában kevésbé járatos gazdikat. Folyamatosan járunk iskolákba, óvodákba, büntetésvégrehajtó intézetekbe a felelős kisállattartásról előadást tartani. Célunk még a felelős állattartás népszerűsítése, rendezvények szervezése és lebonyolítása, illetve fellépés a felelőtlenül szaporítók ellen.
Számokban kifejezve megalakulásunk óta eddig 1.987 tengerimalac került az egyesülethez, 1.744 tengerimalacot adtunk örökbe szerződéssel és jelenleg 125 tengerimalac várja leendő gazdiját.
FB-oldalunk több mint 16.000 kedvelővel rendelkezik, FB-csoportunk is folyamatosan bővül, jelenleg 8.354 tagot számlál, így a legnagyobb tengerimalacos közösség.

Mire gyűjt:

Mentett tengerimalacok állatorvosi ellátására, számukra táp, széna, gyógyszerek, felszerelések vásárlására gyűjtünk.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.