Magyar Segítő Kezek Alapítvány

„A természetben, mindenben, a szolgálat vágya él. A szél szolgál, a víz szolgál. Ha fát találsz, ültesd el magad! Ha hibát találsz, javítsd ki magad! Ha olyan feladatot, amit mindenki kikerül, vállald föl magad! Öröm jónak és egészségesnek lenni, ám még n

Célunk a sérült, beteg, fogyatékkal élő személyek és családjaik segítése. Ezt az alapítói okiratunkban meghatározottak szerint tesszük, törvényi keretek között.

Adószám:
18908714-1-10

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Magyar Segítő Kezek Alapítvány

Szervezet rövid neve:
MSKA

Szervezet adószáma:
18908714-1-10

Honlap:
http://www.mska.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/magyarsegitokezekalapitvany

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/@mska8230

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10403507-50526867-51781010

A szervezet telefonszáma:
+36 303699390

A szervezet címe:
3355 Kápolna, II. Rákóczi Ferenc út 12. 12

Tevékenységi kör:
Mozgáskorlátozottak szervezetei, támogatása

Tevékenység leírása:

Alapítványunkat azért hoztuk létre, hogy segítő kezet nyújtsunk azoknak az embereknek akik fogyatékkal élnek vagy akik súlyos illetve gyógyíthatatlan betegségben szenvednek. Legtöbbször sajnos nem marad más ebben a helyzetben csak a remény és a magány. Alapítványunkkal viszont szeretnénk a reményt felerősíteni és a magányt megszüntetni. Arról biztosítani a hozzánk fordulókat, hogy nem maradnak egyedül abban a küzdelemben amit a betegségükkel, sorsukkal és állapotukkal kell megvívniuk. Mi mellettük tudunk állni és segítünk ha ők is azt szeretnék. Ehhez mindössze annyit kell tenniük, hogy megkeresnek minket és a segítségünket kérik. Legyen ez akár életviteli tanácsadás, mindennapi gondokban történő esetleges segítségnyújtás, rendszeres csoportfoglalkozás vagy akadálymentes nyaralás a Balaton partján. Próbálunk olyan programokat szervezni és rendezni a rászorulóknak, melyek segíthetik őket a hétköznapi életükben vagy épp a pihenésükben. Olyan speciális lehetőségeket teremtünk meg (valamint egyéni és csoportfoglalkozásokat is fogunk tartani) melyek javíthatnak a sérült állapotán, megerősíthetik a beteget mentálisan és fizikálisan is. Ezeket különleges szervezéssel, odafigyeléssel, gyakorlatokkal, eseményekkel, kirándulásokkal és zenés rendezvényekkel szeretnénk elérni.

Mire gyűjt:

A rászorulók kikapcsolódását, pihenését segítő tevékenységek és programok lebonyolítására, akadálymentes nyaralásuk megszervezésére valamint lebonyolítására gyűjtünk. Az elkövetkező 2 évre szeretnénk biztosítani működésünket, 2024 és 2025 nyarára tervezünk rendezvényeket melyeket a Balatonfüredi Civil Napokkal együtt szeretnénk lebonyolítani.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.