Magyar Protestáns Segélyszervezet


Szociális tevékenység: gyermekjóléti alapellátás keretében olyan szociális ellátások, szolgáltatások biztosítása, mellyel lehetőséget teremtünk hátrányos helyzetű és veszélyeztetett gyermekek vérszerinti családjukban történő nevelkedésének.

Adószám:
18903324-1-13

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Magyar Protestáns Segélyszervezet

Szervezet rövid neve:
Protestáns Segélyszervezet

Szervezet adószáma:
18903324-1-13

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11742324-21451092-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 203298584

A szervezet címe:
2144 Kerepes, Szabadság u. 84. 84.

Tevékenységi kör:
Intézményes gyermek- és ifjúságvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:
A családi funkciók erősítése, működési zavarainak megelőzése. Életvezetési problémákkal, pszichés zavarokkal, szociális gondokkal küzdő családok és személyek szociális és mentálhigiénés segítése. A családok és egyének érdekérvényesítésének segítése. A munkanélkülivé vált családok pszicho-szociális támogatása. A veszélyeztetett, hátrányos helyzetű fiatalok társadalmi beilleszkedésének segítése, a veszélyeztetettség megelőzése, életkörülményeinek javítása. Gyermek- és ifjúságvédelem, a gyermekbántalmazások megelőzésének elősegítése. A krízishelyzetbe került egyének és családok támogatása. A hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése. A magyarországi etnikai kisebbségek támogatása. Emberi és állampolgári jogok védelme. Szociális szakmafejlesztés, a kulturális esélyegyenlőség javítása, kultúrafejlesztés.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.