Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

Magyar Nemzeti Mentődrónpilóták Egyesülete

Ha levegőből kell a segítség....

Déli határvédelem ellátásához szükséges hőkamerás drón eszköz beszerzése. Diszpécseri szolgálat, a működéshez szükséges egy fő személyzet alkalmazása. Az egyesület hatékonyabb működéséhez új pilóták megtalálásának a lehetősége, ehhez minél több rendezvényen való részvétel. Társszervezetek felé tudásmegosztás, igény szerint képzése és iskolai keretek közötti előadások, robotika és drónos szakkörök támogatása

Adószám:
19155139-1-10

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Magyar Nemzeti Mentődrónpilóták Egyesülete

Szervezet rövid neve:
Magyar Nemzeti Mentődrónpilóták Egyesülete

Szervezet adószáma:
19155139-1-10

Honlap:
http://mnme.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/mnme2019/?ref=pages_you_manage

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCyjT8YxXppSFmBpShbnIe1Q/videos

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
12100011-17957492-________

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 305074416

A szervezet címe:
3261 Pálosvörösmart, Kertész utca 18.

Tevékenységi kör:
Egyéb katasztrófaelhárítás, életmentés

Tevékenység leírása:
Az alapítók a néhány éve végzett drónos tapasztalatok alapján, a vízibalesetek, katasztrófa elhárítás, élet és balesetmentésnek, a hatóságokkal közreműködve kutató-mentő, figyelő szolgálatnak és hagyományai megteremtésének, a köz és a társadalom érdekétől nemes célból vezérelve elhatározzák, hogy a jelen okirattal országos civil és nem haszonelvű egyesületet hoznak létre

Mire gyűjt:
A Magyar Nemzeti Mentődrónpilóták Egyesülete 2019-ben alakult, és azóta több sikeres kutatásban, mentésben vett részt, többek között katasztrófa helyzetek felderítésében, elhárításában, keresésben, kutatásban élet- és vagyonmentésben. Szervezetünk jelenleg 107 fővel országos szinten áll rendelkezésre. Vészhelyzet esetén a helyszínhez legközelebb található pilótánkat riasztjuk. Jelenleg alakítjuk ki együttműködésünket az országos katasztrófavédelemmel valamint a rendőrséggel, és megvalósítás alatt van egy 0-24 órás diszpécseri szolgálatot. Tevékenységeink: - eltűnt személyek keresése - határvédelem - mentési folyamatok élőképes közvetítése, - tűzfészkek felkutatása - segélycsomagok, mentőfelszerelések célba juttatása - strandfelügyeleti rendszer működtetése, vízi-, természetvédelmi és környezetvédelmi figyelőszolgálat Minden esetben a hatósági vezető utasításait követjük. Sikeres mentéseink száma évről-évre növekszik: 2019-ben 25 fő, 2020-ban 62 fő, 2021-ben 86 fő (+ a déli határvidék védelme, az ott megakadályozott határátlépők száma.) Az Egyesület folyamatosan képezi a pilótákat, akik speciális mentéstechnikai képzéseket kapnak a drónos mentési feladatokból. Ezen kívül az Egyesület egy saját mentésirányítási szoftvert fejleszt, ezzel irányítja a mentési helyszínen a pilótákat, és nyújt segítséget a mentésben. A kutatási, mentési feladaton kívül rendszeresen ellátunk edukációs feladatokat is. Képzéseket tartunk más mentőszervezeteknek a drónos mentés technikáiról, valamint mentéstechnikai bemutatókat tartunk iskolai keretek között is diákoknak (tudásunkkal és előadásokkal támogatjuk az iskolai robotikai vagy drónos szakköröket), valamint különböző rendezvényeken a résztvevőknek. A rendezvényeken való részvételen lehetőségünk van új tagok felkutatására és az ügyünk mellé állítására. Pilótáink legnagyobb részben férfiak, de nők is egyre nagyobb létszámban, csatlakoznak az egyesülethez. Legfiatalabb pilótánk: 22 éves a legidősebb 63. Támogatóink neveit minden social média eszközön keresztül publikáljuk.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.