Magyar Nanbudo Szövetség

A mozgáskultúra elsajátításán túl segítünk megtalálni helyedet a nagybetűs Életben is.

Az MNSZ a sportoktatáson kívül nagy hangsúlyt fektet a közösségi életre nevelésre, gyermektől az idősig. A versenysportolók és a szabadidős céllal sportolók is megtalálják nálunk kedvenc sportjukat. Edzőtáborokat, versenyeket, bemutatókat szervezünk.

Adószám:
18360275-1-03

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Magyar Nanbudo Szövetség

Szervezet adószáma:
18360275-1-03

Honlap:
http://www.nanbudo.hu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
50800128-11058832-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36-76-484902

A szervezet címe:
6000 Kecskemét, Halasi út 2.

Tevékenységi kör:
Sport

Tevékenység leírása:
Nanbudo világkupán, Európa-bajnokságokon, nemzetközi és magyar bajnokságokon számos első helyezés és dobogós helyek, világbajnokságokon ezüst- és bronzérmek.Szövetségünk céljául tűzte ki a Nanbudo harcművészet minél szélesebb körben való terjesztését Magyarországon. A Nanbudo kidolgozott rendszere visszakanyarodik a harcművészetek gyökeréhez. Nagy hangsúlyt helyez a lelki és testi egészség elérésére, valamint a meditációs és légzési gyakorlatokra. Egészségmegőrző programja a fiatalok és idősek körében igen népszerű. Az általunk rendezett és támogatott versenyek, edzőtáborok a következők: harcművészeti bemutatók, Európa- és Világbajnokság, hazai és külföldi edzőtáborok, minden évben nemzetközi edzőtábor Kecskeméten Doshu-Soke Yoshinao Nanbu 10. Danos alapítómester vezetésével, rendszeres kecskeméti bemutatók. A Nanbudo Világszövetség (WNF) a nemzeti Nanbudo szövetségek felett álló koordinációs célú szervezet, jelenleg közel ötven tagországa van, és benne hazánkat a Magyar Nanbudo Szövetség képviseli. A Magyar Nanbudo Szövetség tagja a Magyar Olimpiai Bizottságnak is.

Mire gyűjt:

Az MNSZ működéséhez szükséges sportszerek beszerzése, valamint a sportolók edzőtáborokban és versenyeken történő részvételének költségei jóval magasabbak, mint a Szövetség pénzügyi lehetőségei. Ezen költségeinkhez szeretnénk szíves támogatásukat felhasználni, melyet előre is hálásan köszönünk.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.