Magyar Minőség Társaság

A minőségszakemberek találkozóhelye

A Társaság alapvető célja a minőségközpontú szemlélet, gondolkodás és tevékenység mind szélesebb körű elfogadásának és elterjesztésének támogatása Magyarországon az életminőség folyamatos javítása érdekében.

Adószám:
19668174-2-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív adománygyűjtése! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű adománygyűjtésekre:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Magyar Minőség Társaság

Szervezet adószáma:
19668174-2-42

Honlap:
https://www.quality-mmt.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/MMTHSQ

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCz56aZN4ehxhW0ySgFdjhfw

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10102086-09649202-00000008

A szervezet telefonszáma:
+36-1-2156061

A szervezet címe:
1082 Budapest, Horváth Mihály tér 1.

Tevékenységi kör:
Ismeretterjesztés, támogatás

Tevékenység leírása:

Magyar Minőség elektronikus folyóirat, kiadása. Minőség ügyi rendezvények szervezése. Információ nyújtás hírlevélben és honlapon keresztül.A nehéz gazdasági helyzetet a tagság folyamatos csökkenését meg tudtuk állítani. Az éves rendezvényeinket megtudtuk tartani, fenntartva az ingyenes online közvetítést a Magyar Minőség Hét rendezvényeinken a távollévő tagjaink és az érdeklődők nagy örömére.

Mire gyűjt:

Minőség üggyel kapcsolatos ingyenes tájékoztató kiadványok kiadását, a fiatalok alapvető minőségügyi képességeinek a fejlsztését segítő kiadványok rendezvények megtartását lehetővé tevő erőforrások összegyűjtése.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.