Ezúton tájékoztatjuk, hogy 22-én 10 és 12 óra között tervezett karbantartási munkálatok lesznek, így az oldal ideiglenesen nem lesz elérhető.


Az esetleges kellemetlenségért szíves elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Magyar Mentőszolgálat Alapítvány

EGYNEK MINDEN NEHÉZ; SOKNAK SEMMI SEM LEHETETLEN.

A Vérlovagok fő hitvallása az aktív társadalmi felelősségvállalás, a segítség nyújtás jegyében. Ezt az eszmét szeretnénk népszerűsíteni online és offline kommunikációval és csapatunk folyamatos bővítésével.

Adószám:
18495748-1-07

Támogatom

  • Szervezet
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Magyar Mentőszolgálat Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Vérlovagok

Szervezet adószáma:
18495748-1-07

Honlap:
http://www.verlovagok.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/surgossegiverszallitas

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCqBC6sGrV-10Wuq8AjMO--w

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
71800707-16255618-________

A szervezet telefonszáma:
+36 702491328

A szervezet címe:
2400 Dunaújváros, Erkel kert 17. 4 1.

Tevékenységi kör:
Egészségügyi mentõszolgálat, támogatás

Tevékenység leírása:

A Vérlovagok fő küldetése az ország vérkészletének sürgősségi célba juttatása. Ehhez az alapítvány 9 db speciálisan felszerelt motorkerékpárt és 2 db gépjárművet vásárolt. Ezeken a gépjárműveken olyan önkéntesek dolgoznak, akik nemcsak a motorozást választották életcélul, hanem részt kívánnak venni egy aktív társadalmi felelősségvállalásban is. A sürgősségi vérszállításon kívül vezetéstechnikai instrukcióval is tájékoztatják a nézőket, hogy hogyan kell segíteni a megkülönböztető hang és fényjelzéssel közlekedő járművet, illetve egyéb edukációs tartalmakat gyártanak a bevetéseik során. Kiemelt fontosságú a felajánlásuk az önzetlen segítségnyújtáson túl, hisz bármelyik kórházban adódhat olyan szituáció, amikor speciális, kórházi körülmények között nem tárolható vérkészítményre van szükség. Ilyenkor kerül sor sürgősségi szállításra. Ekkor kapcsolódnak be a Vérlovagok a folyamatba, s az év minden napján, ügyeleti rendszerben, 24 órában állnak az Országos Vérellátó Szolgálat rendelkezésére.

Mire gyűjt:

A Vérlovagok fő hitvallása az aktív társadalmi felelősségvállalás a segítség nyújtás jegyében. Ezt az eszmét szeretnénk népszerűsíteni online és offline kommunikációval és csapatunk folyamatos bővítésével.

Egészségügy
Bankkártyás
adománygyűjtés

Ments meg Te is egy életet! - Vérlovagok

Vérlovagok

A Vérlovagok már rengeteg embernek segítettek, de most a Te segítségedre van szükségük! Támogasd a működésüket és azt, hogy országosan még több helyen menthessenek életeket!


Adománygyűjtés indult: 2021.09.14.
Összeg: 162.000 Ft
Támogatók száma: 15
Érdekel Támogatom
Egészségügy
Közösségi
adománygyűjtés

Ments meg Te is egy életet! - Vérlovagok

Vérlovagok

A Vérlovagok már rengeteg embernek segítettek, de most a Te segítségedre van szükségük! Támogasd tetszőlegesen választott összeggel a működésüket és azt, hogy országosan még több helyen menthessenek életeket!

14% 741.500 Ft összegyűlt
5.000.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.