Magyar Mentőszolgálat Alapítvány


A Vérlovagok fő hitvallása az aktív társadalmi felelősségvállalás a segítség nyújtás jegyében. Ezt az eszmét szeretnénk népszerűsíteni online és offline kommunikációval és csapatunk folyamatos bővítésével.

Adószám:
18495748-1-07

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Magyar Mentőszolgálat Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Vérlovagok

Szervezet adószáma:
18495748-1-07

Honlap:
http://www.verlovagok.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/surgossegiverszallitas

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCqBC6sGrV-10Wuq8AjMO--w

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
71800707-16255618-________

A szervezet telefonszáma:
+36 702491328

A szervezet címe:
2400 Dunaújváros, Erkel kert 17. 4 1.

Tevékenységi kör:
Egészségügyi mentõszolgálat, támogatás

Tevékenység leírása:

A Vérlovagok fő küldetése az ország vérkészletének sürgősségi célba juttatása. Ehhez az alapítvány 3 db speciálisan felszerelt motorkerékpárt és 2 db gépjárművet vásárolt. Ezeken a gépjárműveken olyan önkéntesek dolgoznak, akik nemcsak a motorozást választották életcélul, hanem részt kívánnak venni egy aktív társadalmi felelősségvállalásban is. A sürgősségi vérszállításon kívül vezetéstechnikai instrukcióval is tájékoztatják a nézőket, hogy hogyan kell segíteni a megkülönböztető hang és fényjelzéssel közlekedő járművet, illetve egyéb edukációs tartalmakat gyártanak a bevetéseik során. Kiemelt fontosságú a felajánlásuk az önzetlen segítségnyújtáson túl, hisz bármelyik kórházban adódhat olyan szituáció, amikor speciális, kórházi körülmények között nem tárolható vérkészítményre van szükség. Ilyenkor kerül sor sürgősségi szállításra. Ekkor kapcsolódnak be a Vérlovagok a folyamatba, s az év minden napján, ügyeleti rendszerben, 24 órában állnak az Országos Vérellátó Szolgálat rendelkezésére.

Mire gyűjt:

A Vérlovagok fő hitvallása az aktív társadalmi felelősségvállalás a segítség nyújtás jegyében. Ezt az eszmét szeretnénk népszerűsíteni online és offline kommunikációval és csapatunk folyamatos bővítésével.

Egészségügy
Közösségi
adománygyűjtés

Ments meg Te is egy életet! - Vérlovagok

Vérlovagok

A Vérlovagok már rengeteg embernek segítettek, de most a Te segítségedre van szükségük! Támogasd tetszőlegesen választott összeggel a működésüket és azt, hogy országosan még több helyen menthessenek életeket!

14% 741.500 Ft összegyűlt
5.000.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.