Magyar Máltai Szeretetszolgálat Iskola Alapítvány

"Egyetlen gyermeket sem veszíthetünk szem elől!"

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Iskola Alapítvány köznevelési intézmények fenntartójaként azzal a céllal jött létre, hogy szemléletmódjához igazodva különös figyelmet fordítson a gyerekekre. Az Alapítvány célja, hogy minél több konkrét, személyre szabott segítséget nyújtson az óvodás kisgyermeknek az iskolára való felkészülésben, az átmenet minél gördülékenyebbé tételében, az általános iskolás, hátrányos helyzetű tanulóknak a továbbtanuláshoz szükséges alapok elsajátításában, a boldog gyermekkor minél teljesebb megélésében, a középiskolás diákoknak pedig a szakképzettség megszerzésében, valós értékek elsajátításában. Az Alapítvány ezáltal komplex munkát végez a legnehezebb sorsú gyerekek/tanulók felzárkóztatása érdekében.

Adószám:
18104109-1-41

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Magyar Máltai Szeretetszolgálat Iskola Alapítvány

Szervezet rövid neve:
MMSZ Iskola Alapítvány

Szervezet adószáma:
18104109-1-41

Honlap:
http://www.maltaiiskola.hu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10404065-40602228-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 303926764

A szervezet címe:
1033 Budapest, Miklós u. 32.

Tevékenységi kör:
Többszintû és egyéb gyermekoktatás, támogatás

Tevékenység leírása:
Az alapítvány profiljában a köznevelés, a szakképzés és a felnőttképzés is megtalálható. Fenntartásában óvodák, iskolák, szakképző intézmények, fejlesztő iskolák vannak, valamint több felnőttképzési tanfolyamot is tartanak.

Mire gyűjt:
1. Hátrányból induló tanulók elhelyezkedési esélyeinek növelése 2. A magas benzinárak ellenére is megvalósulhassanak autóbuszos osztálykirándulások 3. Rászoruló, tehetséges tanulók továbbtanulásának támogatása 4. Élménypedagógiai módszerek eszköztárának bővítése

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.