Ezúton tájékoztatjuk, hogy 22-én 10 és 12 óra között tervezett karbantartási munkálatok lesznek, így az oldal ideiglenesen nem lesz elérhető.


Az esetleges kellemetlenségért szíves elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Magyar LEO Egyesület

Ifjúsági jótékonysági szervezet.

A Leo klubok önkéntes lehetőségeket, fejlődést és szórakozást biztosítanak fiatalok számára. (Leo clubs provide youth volunteer opportunities and are also a place to grow and have fun.)

Adószám:
18729984-1-43

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Magyar LEO Egyesület

Szervezet rövid neve:
LEO Magyarország

Szervezet adószáma:
18729984-1-43

Honlap:
http://leo.gyor.hu/sportweek

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/GyorLeoKlub

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200223-10045710-________

A szervezet telefonszáma:
+36 205148241

A szervezet címe:
1065 Budapest, Podmaniczky u. 16., fszt. 6.

Tevékenységi kör:
Többcélú és általános adományosztás, támogatás

Tevékenység leírása:

A LEO Klubok politikai és vallási ideológiától mentes, karitatív ifjúsági társaságok, amelyek részei a Lions Clubs International nevű jószolgálati világszervezetnek. A klubok tagjai 14 és 28 év közötti közép- és főiskolások, egyetemisták és pályakezdők, akik szabadidejük egy részét szívesen áldozzák jószolgálati tevékenységre. A szó maga egy mozaik szó, mely az angol „Leadership” (rátermettség), „Experience” (tapasztalat), „Opportunity” (lehetőség) szavak kezdőbetűiből tevődik össze. Ez a három szó megmutatja, mit adhat ez a szervezet a tagoknak, s ami még ennél is fontosabb, mit adhatnak a tagok a világnak.

Mire gyűjt:

Az elmúlt időszakban számos sportesemény elmaradt. A futás és biciklizés szerelmeseinek kínálunk egy virtuális versenyt, melyet a mozgás mellett a jótékonykodás is fontos szerepet kap. Ezért kerül megrendezésre a LEO Jótékonysági Sporthét!

Sport
Közösségi
adománygyűjtés

LEO Sporthét | LEO Sportweek

LEO Magyarország

Támogassuk együtt győri Szt Cirill és Method Alapítványt. Rászoruló gyermekeket és az ő lakhatási környezetét segítjük és még sportolunk is egy jót közösen. A futás és biciklizés kedvelőinek ajánljuk.

3% 18.500 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.