Magyar LEO Egyesület

Ifjúsági jótékonysági szervezet.

A Leo klubok önkéntes lehetőségeket, fejlődést és szórakozást biztosítanak fiatalok számára. (Leo clubs provide youth volunteer opportunities and are also a place to grow and have fun.)

Adószám:
18729984-1-43

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Magyar LEO Egyesület

Szervezet rövid neve:
LEO Magyarország

Szervezet adószáma:
18729984-1-43

Honlap:
http://leo.gyor.hu/sportweek

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/GyorLeoKlub

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200223-10045710-________

A szervezet telefonszáma:
+36 205148241

A szervezet címe:
1065 Budapest, Podmaniczky u. 16., fszt. 6.

Tevékenységi kör:
Többcélú és általános adományosztás, támogatás

Tevékenység leírása:

A LEO Klubok politikai és vallási ideológiától mentes, karitatív ifjúsági társaságok, amelyek részei a Lions Clubs International nevű jószolgálati világszervezetnek. A klubok tagjai 14 és 28 év közötti közép- és főiskolások, egyetemisták és pályakezdők, akik szabadidejük egy részét szívesen áldozzák jószolgálati tevékenységre. A szó maga egy mozaik szó, mely az angol „Leadership” (rátermettség), „Experience” (tapasztalat), „Opportunity” (lehetőség) szavak kezdőbetűiből tevődik össze. Ez a három szó megmutatja, mit adhat ez a szervezet a tagoknak, s ami még ennél is fontosabb, mit adhatnak a tagok a világnak.

Mire gyűjt:

Az elmúlt időszakban számos sportesemény elmaradt. A futás és biciklizés szerelmeseinek kínálunk egy virtuális versenyt, melyet a mozgás mellett a jótékonykodás is fontos szerepet kap. Ezért kerül megrendezésre a LEO Jótékonysági Sporthét!

Sport
Közösségi
adománygyűjtés

LEO Sporthét | LEO Sportweek

LEO Magyarország

Támogassuk együtt győri Szt Cirill és Method Alapítványt. Rászoruló gyermekeket és az ő lakhatási környezetét segítjük és még sportolunk is egy jót közösen. A futás és biciklizés kedvelőinek ajánljuk.

3% 18.500 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.