Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége - KÓTA


– A magyar énekkari és népzenei kultúra ápolása, hagyományaink megmentése és továbbadása, a zenei műveltség emelése, kulturált szabadidős tevékenység segítése. Céljaink, tevékenységeink, szolgáltatásaink: – A magyar öntevékeny zenei élet szakmai segítése, érdekvédelem. – Programok koordinálása, információ nyújtása, – Szakmai továbbképzés, művészeti oktatás, pedagógus továbbképzés. – Hangversenyek, hazai és nemzetközi fesztiválok, versenyek szervezése. – Ifjúsági énekkarok, felnőtt kórusok, népzenei együttesek minősítésének megszervezése, lebonyolítása. – Hazai és külföldi cserekapcsolatok szervezése. – Külföldi kapcsolatok ápolása a zene területén. – Kiadványok (lap, CD, kazetta, könyv, videófelvételek) megjelentetése, terjesztése.

Adószám:
19660372-1-41

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége - KÓTA

Szervezet rövid neve:
KÓTA

Szervezet adószáma:
19660372-1-41

Honlap:
https://kota.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/KOTA1970/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCiBZjw80tzUtyiA-RQJuXFw

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11991102-02107897-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 309430933

A szervezet címe:
1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 6.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb kulturális tevékenység

Tevékenység leírása:

A Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége – KÓTA a legnagyobb múltra visszatekintő, a területet átfogó és reprezentáló szakmai egyesület. A Bartók Béla Szövetség (1948-1950) és a Kórusok Országos Tanácsának (1970-1990) jogutódjaként alakult 1990-ben. Kulturális és művelődési feladatokat ellátó szakmai szövetség; országos hatáskörű, a legnagyobb kórus- és népzenei adatbázissal rendelkező, szakmai minősítéseket kiadó szervezet, közhasznú társaság. A kultúráért felelős minisztérium szakmai tanácsadó szervezete.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.