Magyar-Japán Baráti Társaság - Szombathely


A Társaság legfőbb feladatának a japán kultúra vas megyei megismertetését és népszerűsítését tekinti. A két nép kölcsönös baráti törekvéseinek támogatása érdekében, választott vezetőségének irányításával, éves program alapján, a közös érdeklődésnek megfelelő kulturális és egyéb programokat, rendezvényeket, találkozókat, bemutatókat szervez, és népszerűsíti az egyéb intézmények által szervezett, hasonló jellegű rendezvényeket. Céljai megvalósítása érdekében együttműködik megyénk mindazon kulturális és társadalmi, sport, gazdasági és egyéb intézményeivel, amelyek hasonló célokat követnek, valamint a Magyar-Japán Baráti Társasággal. Az Egyesület a közhasznú szervezetekről szóló 1997. évi CLVI. törvény 26. § c.) pontjában megjelölt közhasznú tevékenységek közül az alábbi közhasznú tevékenységeket végzi: - kulturális tevékenység - nevelés és oktatás - képességfejlesztés - ismeretterjesztés

Adószám:
18899812-1-18

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Magyar-Japán Baráti Társaság - Szombathely

Szervezet adószáma:
18899812-1-18

Honlap:
http://mjbt-szombathely.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/mjbt.szombathely/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10404742-50515648-48541002

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 704297675

A szervezet címe:
9700 Szombathely, Thököly u. 27.

Tevékenységi kör:
Országos, regionális közszolgálati hírközlés

Mire gyűjt:
Kiemelt célunk, hogy Szombathelyen létrehozzuk a Japán Kulturális Centrumot, amelynek egy több, mint száz éves műemlék épület ad majd helyet a vasi megyeszékhely egyik legszebb területén.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.