Magyar Hospice-Palliatív Egyesület - a hazai hospice szolgálatok közössége

a hazai hospice szolgálatok közössége

A gyógyíthatatlan betegek életük végét fájdalommentesen, kínzó tüneteik nélkül, emberi méltóságukat megőrizve élhessék. Az ellátás elérhető és magas szakmai színvonalú legyen. A hospice-ban dolgozók hozzájuthassanak a szükséges szakmai képzésekhez. A lakosság rendelkezzen megfelelő információval.

Adószám:
18078329-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Magyar Hospice-Palliatív Egyesület - a hazai hospice szolgálatok közössége

Szervezet rövid neve:
MHPE

Szervezet adószáma:
18078329-1-42

Honlap:
http://hospice.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/MagyarHospice

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UClR-T7v66MeqS0GuP_3c8jQ

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10102093-35608700-01003005

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-1-215-0938

A szervezet címe:
1089 Budapest, Orczy út 6. 2. 201.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb egészségügy, támogatás

Tevékenység leírása:

Egyesületünk információs központot működtet ügyfélszolgálati irodával, telefonos ügyfélszolgálattal, weblapunkon ellátás-kereső menüponttal a lakosság és a szakmabeliek részére. Képviseljük az ellátásra szorulók és a hazai hospice szolgálatok érdekeit társadalmi, szakmai, döntéshozói, hazai és nemzetközi szinten. Részt veszünk az orvosi és szakdolgozói szakmai képzések összeállításában és szervezésében. Az ellátás minőségének biztosítása érdekében kidolgoztuk és folyamatosan megújítjuk a Hospice Szakmai Irányelvek-et. Kiadjuk és gondozzuk a Kharón Thanatológiai Szemle című elektronikus folyóiratot. Hírlevélben tájékoztatjuk tagszervezeteinket minden hospice-t érintő információról. Részt veszünk a társadalmi szemléletformálásban, programjainkkal mind szélesebb körben tesszük ismertté a hospice fogalmát, elősegítjük az önkéntesség elterjedését, az egymáshoz való odafordulás, a segítségnyújtás és az empátia fejlődését.Országosan elérhető naprakész információs szolgálat (hospice.hu) Számos sikeres szakmai továbbképzés Hatékony érdekképviselet Hospice Világnapi rendezvények országos koordinációja Önkéntes képzés tematikájának kidolgozása és képzésszervezés (2013- ) Diák-önkéntes program (2012- ) Hazánk képviselete az EAPC európai ernyőszervezet tudományos munkacsoportjaiban Fogadóórás CHATszoba szolgáltatás a Nézőpontváltó Egyesülettel társulva (2017.) "Mozdulj meg a hospice-ért!" rendezvénysorozat (2014- ) Tekerd velünk körbe a Velencei-tavat! Biciklitúra (2017.) “Ne hagyjuk magukra a szenvedőket!” szemléletformáló táncos jótékonysági rendezvény (2017. Allee)

Mire gyűjt:

Egyesületünk a végstádiumú rákbetegek ellátásával foglalkozó hazai szolgálatokat fogja össze.

Fő célunk, hogy a gyógyíthatatlan betegek ellátása magas szakmai színvonalon és emberhez méltó módon történjen. A befolyó támogatást az ellátásban dolgozók szakemberek képzésére, szakmai és társadalmi szemléletformáló programok megvalósítására fordítjuk.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.