Magyar Hospice Alapítvány

Minden perc értékes.

A Magyar Hospice Alapítvány 1991 óta végzi a már nem gyógyítható daganatos betegek szakszerű és szeretetteljes, egyénre szabott ápolását. Komplex, térítésmentes ellátásunk célja, hogy a súlyos betegséggel töltött utolsó hónapok során az emberek továbbra is önazonosságuk tudatában, fájdalommentes, kiegyensúlyozott életet élhessenek szeretteik körében, lehetőleg saját otthonuk biztonságában.

Adószám:
19663258-1-41

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Támogatom

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Magyar Hospice Alapítvány

Szervezet adószáma:
19663258-1-41

Honlap:
https://hospicehaz.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/Magyar.Hospice.Alapitvany

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/user/HospiceAlapitvany

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10300002-20329055-70073285

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 12505513

A szervezet címe:
1032 Budapest, Kenyeres utca 18-22. 18-22.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb egészségügy, támogatás

Tevékenység leírása:

A hospice ellátás a beteg és családja életminőségének javítását tűzi ki céljául. Ennek megfelelően a gondoskodás nem csupán a beteg testi, hanem lelki, szociális és spirituális igényeire, valamint a hozzátartozók segítésére is kiterjed mind a betegség fennállása, mind a gyász ideje alatt.

Az Alapítvány megalakulása óta nagy energiát fektet a hospice szemlélet ismertségének növelésébe is, elősegítve azt a társadalmi folyamatot, amelynek jegyében az élet végének humánus megélése fontossá válik. Szemléletformáló eseményeink bővülése és jótékonysági rendezvényeink sikere azt mutatja, hogy a társadalom nyitott a jó célt szolgáló, tartalmas programok iránt. Mivel fontosnak tartjuk az átláthatóságot és a bizalmat, tevékenységünk dokumentumai, szakmai és gazdasági beszámolóink IDE kattintva mindenki számára hozzáférhetők. Az esetlegesen felmerülő észrevételeiket, visszajelzéseiket IDE kattintva juttathatják el hozzánk. 

Mire gyűjt:

A befolyt adományokat betegellátási tevékenységünkre fordítjuk.

A Magyar Hospice Alapítvány 1991 óta több mint 10 000 gyógyíthatatlan daganatos betegnek és családjaiknak nyújtott segítséget a méltó búcsúzáshoz.

A Budapest Hospice Házban 2005-ben megnyílt 10 ágyas fekvőbeteg részlegünk orvosai és nővérei korszerű fájdalomcsillapítással és tüneti terápia alkalmazásával, pszichoszociális szakembereink lelki támogatással, önkéntes segítőink és gyógytornászaink szakértő gondoskodással, humánus hozzáállással igyekeznek mindent megtenni azért, hogy a betegek emberi méltóságuk birtokában aktív, fájdalommentes, jó minőségű életet élhessenek.

Munkatársaink a betegek otthonában térítésmentesen, szakszerű ápolással, a kínzó tünetek enyhítésével, lelki támogatással járulnak hozzá ahhoz, hogy a család az utolsó percekig együtt lehessen.

A család nyújtotta biztonság a gyermekek esetében különösen nagy jelentőséggel bír. Ők szüleikhez, testvéreikhez való intenzív kötődésük révén még több előnyét élvezik, ha a korszerű tüneti kezelést otthonuk biztonságában kaphatják. Alapítványunk 2010 óta súlyos betegséggel élő (nem csak daganatos) gyermekek otthoni hospice ápolását is ellátja.

Támogatásoddal lehetőséget adsz nekünk arra, hogy a jövőben is minél több családnak biztosítsunk szakszerű segítséget az élet talán legnehezebb időszakában.

 

 

 

 

Jogállás:
Közhasznú

Egészségügy
Bankkártyás
adománygyűjtés

Őrizzük meg az emberi méltóságot az utolsó pillanatig!

Magyar Hospice Alapítvány

A Magyar Hospice Alapítvány 1991 óta több mint 10 000 daganatos betegnek segített a méltó búcsúzásban. Kérjük, támogasd tevékenységünket, ha Te is egyetértesz velünk abban, hogy minden perc értékes!Összeg: 6.993.155 Ft
Támogatók száma: 607
Érdekel Támogatom
Egészségügy
Telefonos
adománygyűjtés

Hívd a Nárcisz vonalat - hadd legyen a vége is szép!

Magyar Hospice Alapítvány

A Magyar Hospice Alapítvány 1991 óta több mint 10 000 daganatos betegnek segített a méltó búcsúzásban. Kérjük, hívd a 13600/83-at, ha Te is egyetértesz velünk abban, hogy minden perc értékes!


Telefonszám: 13600/83
673 hívás, 23665 sms
Érdekel
Egészségügy
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Hadd legyen a vége is szép!

Magyar Hospice Alapítvány

Adó 1%-oddal hozzájárulhatsz a már nem gyógyítható daganatos betegek szakszerű ápolásához, fájdalomcsillapításához és lelki támogatásához otthonukban és a Budapest Hospice Házban.


Lezárult:
2022-05-22.
Adószám:
19663258-1-41
Érdekel
Egészségügy
Közösségi
adománygyűjtés

OKOS ESZKÖZT JÓ SZÍVVEL

Magyar Hospice Alapítvány

Légy részese a jótékonyság csodájának, támogass minket, hogy olyan okos eszközöket vásárolhassunk, melyekkel betegeink és szeretteik kapcsolattartását, ápolóink munkáját könnyíthetjük meg!

100% 1.000.000 Ft összegyűlt
1.000.000 Ft-ból
Érdekel
Egészségügy
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Hadd legyen a vége is szép!

Magyar Hospice Alapítvány

Ajándékozzon törődést adója 1%-ával! A Magyar Hospice Alapítvány célja a már nem gyógyítható daganatos betegek és családjaik segítése szakszerű ápolással, fájdalomcsillapítással és pszichés támogatással.


Lezárult:
2021-05-22.
Adószám:
19663258-1-41
Érdekel
Egészségügy
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Minden perc értékes. Ajándékozz törődést adód 1%-ával!

Magyar Hospice Alapítvány

A Magyar Hospice Alapítvány célja a nem gyógyítható daganatos betegek életminőségének javítása, szakszerű és szeretetteljes ápolása, családjuk támogatása.


Lezárult:
2018-05-30.
Adószám:
19663258-1-41
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.