"MAD MAX Kempo Dojo" Sportegyesület

Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.

A KEMPO, mint sport és Harcművészet népszerűsítése. Utánpótlás neveléssel foglalkozunk, sportolóink életkora 4-16 év között van, zömében 10-13 évesek. Versenyőink mind hazai, mind nemzetközi versenyeken harcművészeti, vagy küzdősport stílustól függetlenül gyönyörű eredményeket érnek el. Több világbajnoki, európa bajnoki, világkupa győzelem, és rengeteg dobogós helyezés mutatja sikerességüket, erőnléti és technikai felkészültségüket.

Adószám:
18648458-1-07

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív adománygyűjtése! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű adománygyűjtésekre:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
"MAD MAX Kempo Dojo" Sportegyesület

Szervezet rövid neve:
Mad Max Dojo

Szervezet adószáma:
18648458-1-07

Honlap:
http://madmaxdojo.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/MadMaxKempo/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCxZtbIq8wpBKC7IdA-ku0dQ

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10402001-50526778-48481005

A szervezet telefonszáma:
+36 208238532

A szervezet címe:
2060 Bicske, Május 1. utca 38.

Tevékenységi kör:
Sport

Tevékenység leírása:

Utánpótlás neveléssel foglalkozó Sportegyesületünkben kiscsoportos foglalkozás keretében szerettetjük meg a gyerekekkel a sportot, és azon belül a Kempo Harcművészetet. Megtanítjuk őket arra, hogy a legnehezebb helyzetben is a legjobb formájukat hozzák. Megtanítjuk nekik az Önvédelem alapjait, az idő haladtával ezt egyre komolyabb szintre emeljük. Megteremtjük nekik a lehetőséget arra, hogy minél több alkalommal, minél több helyen, és minél változatosabb ellenfelek ellen tudják felmérni technikai és erőnléti felkészültségüket hazai és nemzetközi versenyeken.

Mire gyűjt:

Edző és védőfelszerelések vásárlására, valamint versenyeztetésre. Jellemzően a külföldi versenyek Európa és Világbajnokságok azok ami a leginkább megterhelik a családok költségvetését. Ebben szeretnénk nekik segíteni.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.