LifeSzerviz Alapítvány a Tudatos, Megoldásközpontú, Harmonikus Életért

LifeSzerviz - tudatosság-megoldás-harmónia - Hogy jobban érezd magad a bőrödben!

A testi-lelki-szellemi harmónia elősegítése, a tudatos életmód kialakításának ösztönzése, a felmerülő problémák megoldásközpontú kezelése, valamint az ember és környezete, az ember és állat harmonikus viszonya kialakításának támogatása és a gyakorlati életben való megvalósítás lehetőségeinek bemutatása.

Adószám:
18978559-1-14

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
LifeSzerviz Alapítvány a Tudatos, Megoldásközpontú, Harmonikus Életért

Szervezet rövid neve:
LifeSzerviz Alapítvány

Szervezet adószáma:
18978559-1-14

Honlap:
http://lifeszerviz.blogspot.com

Facebook oldal:
http://facebook.com/lifeszerviz

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11743002-26479907-________

A szervezet telefonszáma:
+36 205771625

A szervezet címe:
7478 Bárdudvarnok, Lipótfa lakótelep 4.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb kulturális tevékenység

Tevékenység leírása:

Fejlesztő, rekreációs és ismeretterjesztő műhelyünkben 2008 óta igyekeztünk a kiegyensúlyozott, teljes életre való törekvés igényét továbbadni azoknak az embereknek, akik (ugyanúgy, mint mi) tudatosan törekszenek arra, hogy boldogok legyenek. Közben folyamatosan kerestük a lehetőségét annak, hogy sokkal szélesebb körben is meg tudjuk mutatni az érdeklődőknek, hogyan lehet biztonságban, harmóniában és jól-létben élni egy olyan korban, amelyre a legkevésbé a biztonság a jellemző és ne csak "üzleti" alapon segítsük a hozzánk fordulókat.

Ez a gondolat vezetett a LifeSzerviz Alapítvány létrejöttéhez. A megalakuláskor az alábbi célok kerültek meghatározásra:

  • a testi-lelki-szellemi harmónia elősegítése,
  • a tudatos életmód kialakításának ösztönzése,
  • a felmerülő problémák megoldásközpontú kezelése, valamint
  • az ember és környezete, az ember és állat harmonikus viszonya kialakításának támogatása és a gyakorlati életben való megvalósítás lehetőségeinek bemutatása.

Ezen célok megvalósítása érdekében igyekszünk minden eszközt és lehetőséget megragadni tevékenységünk bemutatására és megismertetésére, éppen ezért nem csak "állomáshelyünkön" (Kaposvár, Dózsa Gy. u. 16. I. em. - LifeSzerviz MEG-OLDÁS Központ) vagyunk elérhetők, ahol ingyenes bemutató előadásokkal, egyéb programokkal és az általunk nyújtott szolgáltatásokkal is várjuk a hozzánk fordulókat, hanem rendszeresen felbukkanunk az ország különböző pontjain, Fesztiválokon és más rendezvényeken is.

Hisszük, hogy az, hogy valaki boldog lesz-e, alapvetően saját magától függ. Mi is folyamatosan dolgozunk ezen... mert bizony munkát kell fektetni bele, anélkül ez sem megy!

Kiket várunk és kikhez szólunk?

...várunk férfiakat, nőket, fiúkat, lányokat, apukákat, anyukákat, kis- és nagymamákat, tanulókat, dolgozókat, ráérősöket és folyton rohanókat, nyugodtakat és non-stop stresszben élőket...

A felsoroltak közül mindenkihez szólunk, akinek elege van az instant megoldásokból és a sok sikertelen próbálkozásból, aki rájött, hogy az élete nem varázsütésre fog megváltozni és nem más fogja megváltoztatni és megoldani azt, hanem csak ő képes erre, és aki tudja, hogy az ő élete az ő felelőssége!

Mindenkihez szólunk, aki tisztában van azzal, hogy a saját élete és a saját testi-lelki egészsége és jól-léte nem a férje-felesége-anyja-apja-gyereke-főnöke-szomszédja-barátja-ellensége felelőssége, hanem csakis a sajátja és eljutott odáig, hogy már nem keseregni akar, hanem végre tényleg elindulni, lépni.

Téged várunk, HA JOBBAN AKAROD MAGAD ÉREZNI A BŐRÖDBEN! ...számodra van időnk és tapasztalatunk... 

Van időnk, hogy megismerjünk, ha megtisztelsz bennünket bizalmaddal. Van tapasztalatunk a gondok, problémák felismerésében, értékelésében és kezelésében, de van tapasztalatunk a meghallgatásban, a rá(d)figyelésben is.

LifeSzerviz - tudatosság-megoldás-harmónia - Hogy jobban érezd magad a bőrödben!

Mire gyűjt:

Első alkalommal még abszolút magán kezdeményezésként, később már Alapítványi keretek között rendeztük és reményeink szerint idén is megrendezzük a MANIPURA Fesztivált egy a világ zajától távol lévő helyen, csodálatos természeti környezetben, Magyarország és Európa első Csillagoségbolt Parkjában, Bárdudvarnok-Bányán, a Zselici Tájvédelmi Körzet szélén.

De mi az a MANIPURA Fesztivál?

Egy hétvége a derű, önbizalom, kiegyensúlyozottság, magabiztosság, megismerés és felismerés jegyében.

Mottója: ÉP TESTHEZ ÉP LÉLEK!

Nagy hangsúlyt helyezünk a különböző kultúrák hagyományainak bemutatására és a népi gyógymódok megismertetésére. A résztvevőknek lehetőségük van megismerkedni a különböző népek ősi hangszereivel, és hagyományos mozgásformáival - mindezt a test-lélek-szellem hármas egységére hangolva.

A rendezvényt eddig maximálisan saját erőből finanszíroztuk! Nem volt mögöttünk semmilyen pályázati forrás vagy céges szponzor, de még egy gazdag mecénás sem, aki némileg megtámogatta volna a dolgot. :-)

A programok majdnem mindegyike ingyenes volt és nem kértünk belépődíjat sem, mert fontosnak tartjuk, hogy ilyen típusú rendezvények a környékünkön is elérhetőek legyenek, és minél több ember ismerkedhessen meg a test-lélek-szellem harmóniájának megőrzéséhez, megteremtéséhez szükséges eszközökkel, lehetőségekkel.
Ez a nemes gondolat viszont csak nemes gondolat maradt volna, ha nem csatlakoztak volna olyan csodálatos emberek hozzánk, az elképzeléseinkhez és a lelkesedésünkhöz, akik szintén magukénak érzik ezt a szellemiséget és hajlandók voltak mindenféle tiszteletdíj és költségtérítés nélkül időt és energiát fektetni abba, hogy saját költségükön eljöjjenek és tudásukat, tapasztalataikat megosszák az érdeklődőkkel.
Sokuk több száz kilométerről érkezett hozzánk, úgyhogy ezt az önzetlenséget nem tudjuk eléggé megköszönni mindegyikőjüknek!

Az idei évben szeretnénk úgy meghálálni eddigi áldozatvállalásukat, hogy legalább a költségeiket megtérítjük.

NÉZZ KÖRÜL A FESZTIVÁL FACEBOOK OLDALÁN ÉS HA TETSZIK, AMIT LÁTSZ, KÉRJÜK TÁMOGASD MUNKÁNKAT!
SZERETETTEL VÁRUNK A FESZTIVÁLON IS!

2019.07.19-21 - Bárdudvanok-Bánya Panoráma domb - MANIPURA Fesztivál

Részletek, képek, hangulatok a Fesztivál FB oldalán: https://facebook.com/manipurafesztival

 

LifeSzerviz - tudatosság-megoldás-harmónia - Hogy jobban érezd magad a bőrödben!


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.