Létra Kulturális Egyesület


Egyesületünk célja a társadalom tudatos, felelősségteljes, elfogadó, nyitott, segítőkész, önmagával és környezetével harmonikus életvitelre késztetése.

Adószám:
18746422-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Létra Kulturális Egyesület

Szervezet rövid neve:
Létra Kulturális Egyesület

Szervezet adószáma:
18746422-1-13

Honlap:
https://ladderartcompany.com

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/ladderartcompany

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/@-letra-4523

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10103104-80275400-01004009

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 202147994

A szervezet címe:
2330 Dunaharaszti, Lónyai u. 14.

Tevékenységi kör:
Elõadómûvészet

Tevékenység leírása:
A Létra Kulturális Egyesület előadó-művészeti projekteket, kulturális együttműködéseket valósít meg, workshopokat, oktatási programokat szervez, illetve színházi produkciókat hoz létre 2016-os megalakulása óta. Előadásainkban a klasszikus színházi műfajokon túlmutatóan, újcirkuszi eszközöket, bohócjátékot, élő zenét, valamint mozgás-, fizikai és vizuális színházi elemeket is használunk. Ezzel célunk egy olyan különleges világot teremteni, amely felkelti nézőink figyelmét az innovatív színpadi felfogás és a kortárs kultúra iránt. Hisszük, hogy a színházi eszközöknek társadalomformáló ereje is van. Éppen ezért igyekszünk a témaválasztásaink során olyan problémaköröket feldolgozni, melyek a társadalom szélesebb rétegét érintik. Egyesületünk a produkciók létrehozása mellett jelentős szerepet vállal a hazai és európai színházi szakma tudásanyagának bővülésében. Professzionális és amatőr színházi szakemberek számára továbbképzési lehetőségeket szervezünk nemzetközi tanárok bevonásával, valamint az egyesület munkatársai vezetésével kurzusokat tartunk és nemzetközi oktatási-kutatási projektekben veszünk részt. Célunk, hogy segísük a szakmai tudás és módszertanok megismerését és elsajátítását a színészek, előadóművészek és színházi szakemberek új generációja számára.

Mire gyűjt:
Adománygyűjtésünk célja, hogy előadásunkat eljuttassuk a nemzetközi színtérre, és az ehhez szükséges fejlesztéseket, promóciós anyagokat elkészítsük.

Jogállás:
Közhasznú

Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

Támogasd a Létra előadásának avignoni fesztiválszereplését!

Létra Kulturális Egyesület

Társulatunk első előadása, az Ébredés idén Európa egyik legnagyobb színházi fesztiválján, a Festival d' Avignonon vehet részt. Ha teheted, kérlek támogass minket ebben Te is!

1% 5.000 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
még 50 nap
Érdekel Támogatom
Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

Támogassa a Létra előadását a nemzetközi színtérre lépésben!

Létra Kulturális Egyesület

Ébredés című színházi előadásunk videó és hangfelvételéhez még 1,85 millió forint hiányzik. Támogassa munkánkat és legyen része a történetünknek!

5% 92.000 Ft összegyűlt
1.850.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.