Lélekkel az Egészségért Alapítvány

Humorral a nyugodtabb gyerekekért

Kik vagyunk mi? A Sulinyugi egy iskolai stresszkezelő program, amely mögött a Lélekkel az Egészségért Alapítvány pszichológusai és egy lelkes, szakmai önkéntes csapat állnak. Mit csinálunk? A Sulinyugi az iskola összes résztvevőjét, a gyerekeket, a tanárokat és a szülőket is bevonja iskolai egészségfejlesztő programjába. A Sulinyugi alap programunk során a gyermekeket és a tanárokat is megtanítjuk a feszültségkezelés, valamint a tanárok esetében a kiégésmegelőzés alapjaira is, mindezt a szülők bevonásával. Mi a missziónk? A feszültség, a stressz az élet természetes velejárója, azonban lényeges kérdés, hogy hogyan kezeljük ezeket. A mi missziónk az, hogy minden iskolai résztvevő (gyerek, tanár és a szülő is): 1.időben ismerje fel a saját feszültségét, 2.rendelkezzen stresszkezelő eszköztárral, 3.tudja azokat készség szintjén alkalmazni

Adószám:
18141982-1-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Lélekkel az Egészségért Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Sulinyugi

Szervezet adószáma:
18141982-1-43

Honlap:
http://www.sulinyugi.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/sulinyugi

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UC5H07-ek6gvdTBUrQZAW7KQ/featured

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11600006-00000000-44298384

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 702658919

A szervezet címe:
1097 Budapest, Tóth Kálmán utca 33. D. 6. 1/a.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:
A Sulinyugi programunkban erőforrásaink függvényében díjmentesen tartunk osztályfőnöki órákat gyerekeknek, és tréningeket tanárok számára. A gyerek tréningekre kiképezzük díjmentesen az iskolapszichológusokat, így egy lelkes, szakmailag hiteles csapattal tudunk sok gyerekhez eljutni. Eddig 12.597 gyerekhez, 2.680 pedagógushoz jutottunk el, és 120 szakember vett részt az önkéntes képzésünkön. A direkt programjainkon túl kutatásokat vezetünk a kiégés és stresszkezelés témájában, és a médiában, közösségi oldalakon osztunk meg hasznos üzeneteket, hogy minél többekhez jussanak el a nyugalom üzentei.

Mire gyűjt:
Mire gyűjtünk? Célunk, hogy minél több iskolába, minél több gyerekhez és felnőtthöz jusson el a nyugalom üzenete. Már 12.597 gyerek és 2680 pedagógus vett részt foglalkozásainkon. Ahhoz, hogy minél több gyerekhez el tudjon jutni a nyugalom üzenete, anyagi forrásokra van szükségünk. Mitől aktuális éppen most ez a kampány? Pszichológus szakemberként azt tapasztaljuk, hogy most különösen nagy szükség van a stresszkezelésre az iskolában. Ugyanis azt látjuk, hogy most a megszokottnál jelentősen több stressz éri a gyerekeket és kamaszokat a világjárvány miatt kialakult helyzetben. Távoktatás, bezártság, bizonytalanság, aggodalom magukért és másokért...Mindezekkel a meglévő gyermek- és kamaszkori nehézségekkel együtt kell megküzdeniük (pl. konfliktusok a családdal és barátokkal, iskolai teljesítménybeli nehézségek, stb.) Hogyan segít most a Sulinyugi? 2020 márciusában teljesen átálltunk mi is az online jelenlétre, hogy a távoktatásban is el tudjuk érni a tanulókat és tanárokat is. 45 perces osztályfoglalkozásainkat ugyanolyan interaktívan megtartjuk online módon is. Nagyon jó visszajelzéseket kapunk a tanulóktól arról, hogy jó volt végre együtt lenniük a virtuális térben, és a nehézségekről és a lehetséges megoldásokról is beszélgetni. Hogyan tudsz te segíteni? 1000ft-ból már egy gyerek stresszkezelő foglalkozását biztosítod! Támogasd az ügyünket, ha neked is fontos a nyugodtabb iskolai élet! https://www.goood.hu/gyujtes-rt1vxf5ylv

Jogállás:
Közhasznú

Oktatás
Közösségi
adománygyűjtés

Humorral a nyugodtabb gyerekekért

Sulinyugi

A Sulinyugi díjmentesen visz interaktív stresszkezelő tréningeket gyerekeknek és tanáraiknak. Segítsd, adományoddal eljutni a várólistán lévő osztályokhoz, iskolákhoz.

3% 19.000 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.