LáriFári Alapítvány

Élmény a léleknek

A bármely okból - különösen, de nem kizárólag betegség miatt - nehéz élethelyzetbe került gyermekek és családjuk támogatása, segítése, életkörülményeinek javítása. Az érintett családok egységének, a családi összetartás és összetartozás fontosságának erősítése.

Adószám:
18409208-1-14

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív kampánya! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi kampányok

Szervezet hivatalos neve:
LáriFári Alapítvány

Szervezet adószáma:
18409208-1-14

Honlap:
http://larifari.co.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/larifarialapitvany

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/watch?v=i3-88dt_-vo&feature=youtu.be

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10918001-00000038-48200012

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-70-453-48-25

A szervezet címe:
7400 Kaposvár, Noszlopy utca 12. I 6.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb szabadidõs tevékenység

Tevékenység leírása:
Sporttal egybekötött élményprogramok szervezése betegségből gyógyuló, betegséggel élő, sérült, illetve hátrányos helyzetű gyermekeknek. A LáriFári Alapítvány a balatoni vitorlázók minél szélesebb társadalmi felelősségvállalását is segítendő évente rendez karitatív regatta sorozatot a Balaton körül olyan gyermekek és hozzátartozóik részére, akik egyébként kis eséllyel jutnának el a Balaton valamely kikötőjébe és szállhatnának vitorláshajóra.Az elmúlt években körülbelül 1000-1200 embert sikerült éves szinten "megmozgatnunk", vagyis kimozdítanunk életük megszokott medréből egy általunk biztosított programon való részvételi lehetőséggel. Élményterápiás rendezvényeink lehetőséget adnak a testi, lelki feltöltődésre, megerősítésre. Korcsolyáztunk kerekesszékes gyermekekkel, felnőttekkel, kosárlabdáztunk szintén kerekesszékben, vitorláztattunk daganatos betegségből gyógyuló, Down-szindrómás, halmozottan sérült, hátrányos helyzetű, rendőr- és tűzoltó árva gyermekeket és hozzátartozóikat határon innen és túl.

Mire gyűjt:

Az alapítvány már hagyománnyal bíró élményterápiás célú programjainak megvalósítására, valamint új programok szervezésére.

Jogállás:
Közhasznú

Egyéb
Egyszázalékos
kampány

Élményt adó 1%

LáriFári Alapítvány

Alapítványunk nehéz sorsú gyermekek részére szervez élményterápiás célú programokat, valamint kórházi foglalkozásokat. Céljaink elérésére szükségünk van a Te adó 1% felajánlásodra is! Kérjük, támogass minket!


Határidő:
2019-05-20
Adószám:
18409208-1-14
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.