Kulturális és Szabadidős Egyesület


Az egyesület célja az ifjúság - mint társadalmi réteg - összefogása, koordinálása, érdeklõdési körének felkutatása, megfogalmazása, igényeik felmérése Bordányban és térségében. Szabadidõs és szórakoztató programok szervezése számukra a kultúra, a sport, a hagyományõrzés, a természet és a környezetvédelem terén. Az egyéni készség, képességek fejlesztése a közösség érdekében. Ismereteik bõvítése képzésekkel, programokkal.Biztosítottá válik ezzel a szabadidõ hasznos-, tartalmas eltöltése közösségben, csoportokban, kulturált környezetben.A célok elérése érdekében az egyesület az alábbi tevékenységi köröket határozza meg:- a helyi közéletben való aktív részvétel;- programok szervezése mind helyi, mind térségi szinten;- helyi közösségek (pl. szakkörök, közmûvelõdési csoportok) létrehozása, mûködtetése;- közérdekû elõadások szervezése, települések közötti kapcsolatok építése, ápolása, erõsítése a határon belül és kívül;- táborok, kirándulások szervezése, az önkormányzattal és más segítõkkel való együttmûködés; - a már meglévõ, mûködõ közmûvelõdési csoportok segítése;- gyermek és ifjúsági feladatokról és érdekképviseletükrõl való gondoskodás;- a Bordányi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzattal közösen alapított Bordányi Ifjúsági Információs Pont folyamatos mûködtetése, ezáltal a közösségi tér biztosítása.

Adószám:
18464551-2-06

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Kulturális és Szabadidős Egyesület

Szervezet rövid neve:
KUSZA

Szervezet adószáma:
18464551-2-06

Honlap:
http://www.bordanynet.hu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
57600022-11053820

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
62 588-131

A szervezet címe:
6795 Bordány Park tér 1.

Tevékenységi kör:
Szabadidõs ifjúsági szervezetek

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.