Küldetés Másokért Alapítvány

Összefogás Másokért Másokkal

Az állami és történelmi egyházak valamint a civil szervezetek, alapítványok, egyesületek, magánvállalkozások által a társadalom tagjai számára, a gyógyítás, oktatás és a hit és a mindennapi élet területén az élet védelme érdekében kifejtett hatékony munkájának , tevékenységének szervezése, tanácsolása, segítése, működési feltételeinek biztosítása, anyagi, erkölcsi támogatása. Az emberi élet, a természeti környezet, az állat és növényvilág védelme, a magasabb életminőség és a mindennapi élet méltó megsegítése annak bármely területén.

Adószám:
18877197-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Küldetés Másokért Alapítvány

Szervezet rövid neve:
18877197-1-13

Szervezet adószáma:
18877197-1-13

Honlap:
http://www.kuldetesmasokert.com

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200151-18535095-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 706166929

A szervezet címe:
2000 Szentendre, Stomfeld u. 8. 8.

Tevékenységi kör:
Országos, regionális közszolgálati hírközlés

Tevékenység leírása:
Szociális tevékenység ( családvédelem, egészségkárosultak támogatása, idősek támogatása, ellátása, önsegélyezés,, rászorultak támogatása , humanitárius szervezetek)

Mire gyűjt:
A rászorultak anyagi támogatása életkörülményeinek javítására. A jelenleg kialakult helyzetben az elleheteptlenedett családok, állami gondozó intézetek javára, a gyógyító központokban dolgozók megsegítésére. A befolyt adományok odaítélését minden héten szavazással hatàroztatjuk meg az adományozók által

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.