Kukac Egyesület

A város mi vagyunk!

A Kukac Egyesület célja a Veszprém Kukac online hír és véleményportál működtetése. A Veszprém Kukac online hírportál célja, hogy a mai, rendkívül egyoldalú média környezetben friss, független és ellenőrzött hírekkel, a megszokottól eltérő véleményekkel tájékoztassa és segítse a Veszprémben és annak környékén élő embereket.

Adószám:
19315209-1-19

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Kukac Egyesület

Szervezet rövid neve:
Veszprém Kukac

Szervezet adószáma:
19315209-1-19

Honlap:
http://www.veszpremkukac.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/veszpremkukac

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/@veszpremkukac7757

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10700189-74509577-51100005

A szervezet telefonszáma:
+36 706181198

A szervezet címe:
8200 Veszprém, Gátfő utca 17.

Tevékenységi kör:
Országos, regionális közszolgálati hírközlés

Tevékenység leírása:
Helyi médiaként elsősorban közvetlen környezetünkre fókuszálunk. Az előremutató kezdeményezések mellett a közéletben jelentkező visszásságokkal és kiemelten a természeti, illetve a szociális környezet problémáival is foglalkozunk. Időnként olvasóink egy részének kevésbé szimpatikus, néha meglepő vagy akár meghökkentő álláspontokat és tényeket is közlünk. Lapunk nonprofit formában működik. Minden bevételünket a tartalom gazdagítására és bővítésre fordítjuk.

Mire gyűjt:
A mai világban elkerülhetetlen, hogy egy online hírportál a közösségi médiában is komolyan megjelenjen. Első lépéseinket már megtettük ezen az úton, de a célunk egy sokkal interaktívabb, naprakészebb, profibb közösségi média megjelenés. Ehhez pedig szükségünk van egy profi közösségi média szakemberre is. Az ő fizetésére gyűjtünk most!

Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

Támogasd a Veszprém Kukacot!

Veszprém Kukac

Fontos még az objektivitás? Az éleslátás, kritikus szellem, tájékozottság? Helyi történetek, interjúk, vélemények a Veszprém Kukac oldalán. Támogasd szerkesztőségünk munkáját!

101% 505.000 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.