Közösségi Rádiózásért Egyesület

Broadway Rádió. Az utolsó mohikán frekvencia.

A Broadway Rádió a Főváros utolsó, mindenttőp független kulturális fm rádiója. Az FM87.6 frekvencián sugárzott élő műsorainkkal kívánjuk megőrizni a művészetek szabad és szuverén ápolását, mindenfajta üzleti vagy politikai befolyásoltság nélkül.

Adószám:
18193824-1-42

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Közösségi Rádiózásért Egyesület

Szervezet rövid neve:
KRE

Szervezet adószáma:
18193824-1-42

Honlap:
http://www.broadwayradio.hu

Facebook oldal:
http://www.facebook.com/broadwayradio

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
12010659-01236922-00100000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 202370351

A szervezet címe:
1067 Budapest, Szondi utca 40. 2. 16.

Tevékenységi kör:
Országos, regionális közszolgálati hírközlés

Tevékenység leírása:
Szervezetünk működteti az FM 87.6-os frekvencián sugárzott Broadway Rádiót. Szerkesztőségünk, látványstúdiónk a VII. kerületi Vörösmarty utcában található.

Mire gyűjt:
A Broadway Rádió napi működtetésére, a műsorvezetök díjazására, az állandó költségeink fedezésére gyűjtünk. Havi közel 3 millió forintos rezsinket ezidáig is támogatásokból fedeztük, de egyre kevesebb jut el hozzánk, tekintettel arra, hogy állami megrendeléseket egyáltalán nem kapunk. Szeretnénk összegyűjteni az ez évi költségvetésünk, hogy ugyanúgy, ahogy eddig: szóljunk minden nap, minden órában, szóljon az egyetlen színházi, kulturális programrádió.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.